2009-01-08 15:28:36• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Ismét utánanéztünk, hogy hol érdemes kikapcsolódni a hétvégén.

Január 9-én, péntek este az egykori Kormorán, majd később Dowtown néven ismertté vált szórakozóhelyen karaoke partyt szerveznek. Neked is ott a helyed, ha kedveled az igazi korszakalkotó dalokat, szívesen mutatod meg a hangodat másoknak, vagy csak egyszerűen egy jó bulira vágysz.

A Dinu Lipatti Filharmóniában január 8-án, csütörtökön és január 9-én, pénteken 18:30 órai kezdettel újévi koncertre várják a helyi közönséget. Az eseményen a világhírű japán karmester, Sinya Ozaki vezényel és közreműködik dr. Fátyol Rudolf hegedűművész is.

A Martirilor Deportatii 6 szám alatt, nemrégiben megnyílt The Stone Étterem&Pub élő koncerttel készül a hétvégén. Pénteken és szombaton a szatmárnémeti Cash együttes a legjobb klubzenéket, igazi nagy slágereket, illetve világhírű dalokat játszik majd. A Stone a mostani hétvégét követően minden pénteken és szombaton élő klubzenével várja a táncolni vágyó vendégeket.

A Kölcsey Ferenc Diákszövetség idén is készített korcsolyapályát a főgimnázium udvarán, amelyet egész hétvégén használhatnak a sport kedvelői. A korcsolyapálya szombaton és vasárnap 12-22 óráig, míg hétköznap 15-20 óráig tart nyitva.

Péntek este a Las Vegas Clubban ismét Ezek Vagyunk Mi buli Dj Leviciusszal, ahol a legjobb magyar és külföldi slágerzenékre táncolhat a szatmári fiatalság. A belépés mindenkinek ingyenes. Az est folyamán meglepetésekre, és italnyereményekre ezúttal is számíthatunk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: