2008-12-05 12:59:39• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Egy igazi ünnepi hangulatú hétvége áll előttünk, s ha szemfülesek vagyunk többször is találkozhatunk a Mikulással.

Az Old Times Spiritben hétvégén ismét zajlani fog az élet. Péntek este a Magyar Ifjúsági Kezdeményesés (MIK) szervez Mikulás-napi partyt a szórakozóhelyen, ahová mindenkit szeretettel várnak. A jó buli szombaton is garantált lesz.

December 5-én pénteken este szülinapi buli a Las Vegasban. A club sztárvendége Románia egyik legelismertebb lemezlovasa, a Liberty parádé oszlopos tagja Dj Optick. Az est házigazdája Dj Leviciusz. Lányoknak a belepés INGYENES, fiuknak 10 lej. Az est folyamán italakciók is lesznek, 2 üveg Cotnari bor vásárlása után a harmadik ingyenes, 1 üveg Jack Daniels whiskeyhez 4 redbullt jár ingyen, míg egy üveg Jim Beam whiskeyhez 3 redbullt az ajándék.

Az Északi Színház Harag György Társulata, vasárnap 11 órai kezdettel játssza a nagy sikerű Mindhalálig Beatles című darabját, amelyet a Móra Ferenc bérleteseknek tekinthetnek meg.

A kisgyerekeknek is kedvez a mostani hétvége, hiszen pénteken 17 órától, a Kossuth kerti új kisvonaton érkezik a Mikulás, Szatmárnémeti központjába, ahol ajándékokat osztogat a kicsiknek. A Caritas Szervezet Mikulás bazárját is érdemes felkeresni az új központban, hiszen december 5-én és 6-án ott is találkozhatunk a nagy szakállú, mosolygós bácsival. A déli órákban pedig az Aranykapu Kulturális Egyesület munkatársai kézműves tevékenységekkel, és játékokkal várják a gyerekeket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: