2008-11-27 11:23:15• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

A magyarországi Dj Dred lesz november 28-án, péntek este a Las Vegas Club sztárvendége, aki fülbemászó dalaival kétségtelenül a magyar zenei élet élvonalába tartozik.

A koncertet a Szatmári Magyar Diákszövetség és a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés szervezi, a Szatmár Megyei Tanács támogatásával. A belépés ingyenes.

A szatmári RMDSZ felkérésére négyállomásos turnéra érkezett Szatmár megyébe Gergely Róbert. A turné utolsó fellépésére november 27-én, csütörtök este 19 órától a nagykárolyi Szent László Közösségi Házban kerül sor. A magyarországi színész-énekes könnyűzenei művekkel, sanzonokkal, színházi dalokkal kápráztatja el a helyi közönséget.

Hétvégén az Old Times Spirit Club Red Bowler Partyra várja a bulizni vágyó fiatalokat. Péntek este Dj Devon és MC Jovi, szombaton pedig Adamboy és Mc Jovi a házigazdák, akik garantálják majd a legjobb zenéket.

Erőss Zsolt, a világhírű erdélyi hegymászó hagyományosnak számító bemutatókörútja során ismét ellátogat Szatmárnémetibe. Idén a Nepálban lévő, 8463 méter magas Makalu-csúcsot sikerült meghódítania. A Makalu-csúcs meghódításáról tart vetítéssel egybekötött előadást november 29-én, szombaton 18 órai kezdettel a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban.

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: