2008-11-14 11:59:14• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Szórakozásra, kikapcsolódásra ezen a hétvégén is lesz lehetőség.

Tájékoztattuk már olvasóinkat, hogy újraindult Dj Leviciusszal az "Ezek Vagyunk Mi Buli" a Las Vegasban Clubban. November 14-én péntek este immár második alkalommal élhetjük át újra a szatmári magyar fiatalok legnagyobb partyjának hangulatát.

Aki kedveli a magyar slágereket , korszerű remix változatokban, új zenékkel keverve, annak ott a helye a Las Vegas Clubban minden péntek este. A belépés ingyenes. Az "Ezek Vagyunk Mi Buli" sztárvendége november 21-én, jövő pénteken LL Junior lesz.

Az Old Times Spirit Club egész hétvégén nyitva áll a fiatalok előtt. Pénteken és szombaton Bacardi Partyval várják a bulizókat. Dj Frozen, és Dj Jovi a legjobb retro és disco zenéket játsszák. Ezúttal a különböző koktélokhoz juthatunk hozzá kedvezményes áron. A szervezők mindenkit szeretettel várnak.

A Szatmár Megyei RMDSZ és a zilahi ATLAS meghívottjaként lép színpadra a szatmári közönség előtt Márió, a magyarországi harmonikás. A neves előadó november 16-án, vasárnap 18 órától a Szakszervezetek Művelődési Házában koncertezik, ahol szívhez szóló dalaival várhatóan a helyi közönséget is elkápráztatja.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: