2008-09-19 10:48:05• hírek • Szatmar.ro

Hétvégi programajánló

Bár már vége van a nyári hónapoknak, amikor valahogy mindenkinek több a szabadideje, s a kedve is, hogy kimozduljon, mégsem érdemes már szeptemberben begubózni a hideg elől. Lássuk mivel csalogat a hétvége.

Ép testben ép lélek jelszóval, a Szatmári Református Egyházmegye fiataljait szeretettel várják a szervezők szombaton sportolni, vasárnap pedig Istent dicsérni. A sportnap szeptember 20-án, 10 órakor veszi kezdetét a strand mellett található Szatmár Megyei Ifjúsági Igazgatóság székhelyén. A sportnap keretében a fiataloknak lehetőségük lesz focizni, kézilabdázni, kosarazni, de mindenképpen felfrissülni a tanév kezdetén. Vasárnap 17 órakor ifjúsági istentiszteleten vehetnek részt az ifjak a Szatmári-Kültelki Református templomban. A fiatalok Igét hallgathatnak, az Immánuel zenekar segítségével pedig ifjúsági énekekkel dicsőíthetik Teremtőjüket, valamint az istentisztelet után szeretetvendégségen ismerkedhetnek, beszélgethetnek.

 

A Nemzetközi Autómentes nap alkalmából az Erdélyi Kárpát Egyesület és a Szatmár Megyei Lótartók és Lótenyésztők Egyesülete közös akciót szervez, a Túr menti Természetvédelmi Terület Zöld Útján. A szekeres, lovas és kerékpáros felvonulás szeptember 21-én 9 órakor indul Szatmárnémeti központjából majd a Túr partján folytatódik, ahol egy rövid bemutatót is tartanak a zöld útról, amely átszeli a Túr menti Természetvédelmi Területet. Az előadást követően mindenki megkóstolhatja a szervezők által készített bográcsgulyást. Az akcióban részt vesznek a Lótartók és Lótenyésztők Egyesületének lovasai is, akik a Sárerdőnél csatlakoznak a felvonuló tömeghez, illetve biciklire, vagy lóhátra ülnek a Túr környéken lévő települések képviselői is.

Az Old Times Spirit ezen a hétvégén is várja a bulizni vágyó fiatalokat. Péntek este DJ Adam játssza a legjobb retro és dance dalokat, a zenei stílus kedvelői szombaton DJ Devon válogatásaira táncolhatnak.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: