2008-07-31 15:34:14• hírek • Szatmar.ro

Hétvégi programajánló

A mostani hétvége nem olyan eseménydús, mint a korábbi fesztiválokkal tarkított hetek, azonban aki egy kis pörgésre vágyik annak lesz rá lehetősége.

Ezen a hétvégén augusztus 1-3 között rendezik meg, a negyedik Viking Moto-Partyt Mezőpetriben. Napközben motorszépségversenyt, decibelmérő versenyt, kötélhúzást, hordógurítást, lovagi tornát, iszapbirkózást, streetfight bemutatót, baltadobálást és egyéb vetélkedőket szerveznek. A motoros felvonulás szombaton 13 órakor kezdődik, míg ugyanezen a napon 22 órától Erotic Live Show-wal kényeztetik a férfiszemeket.

A különböző programok mellett koncertekkel is készülnek. Pénteken este fél kilenckor a szatmárnémeti The Underskies, míg 22 órától a Knock Out lép színpadra. Szombaton 20:30-kor koncertezik a nagybányai Jam, 22:30-kor a magyarországi Rückwarts, míg éjféltől a petri Matador együttes mutatkozik be. A szervezők mindenkit szeretettel várnak Észak-Erdély legnagyobb bulijára.

Az Old Times Spirit ezen a hétvégén Jim Beam partyt szervez. Az őrület már csütörtök este elkezdődik. Ha egy igazán jó bulira vágy, és a Jim Beam-et is szereted akkor ott a helyed a tomboló tömegben. A belépés lányoknak ingyenes, fiuknak 5 lej.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: