2013-04-29 16:45:51• hírek • Kocsis Zoltán

Hétvégi program szerint közlekedik a Transurban

A munka ünnepe és az ortodox húsvét miatt hétvégi program szerint üzemel május 1-6. között a szatmárnémeti tömegközlekedésért felelős Transurban. Rövidke körképünk alapján kiderül, hogy közintézmények nagy részében szünetel az ügyfélfogadás, ám a magánszolgáltatók ekkor is fogadják az ügyfeleket.

A Transurban tájékoztatása szerint május elsején, szerdán vasárnapi program szerint járnak majd a buszok, míg május 2-4., azaz csütörtök és szombat között szombati program szerint - szombaton azonban csak délután 19.00 óráig. Május 5-én, vasárnap nem járnak a buszok, míg május 6-án, hétfőn vasárnapi program szerint közlekednek, de csak 12.00 óra után.

Ezen program alól kivételt képez a Real 1 és Real 2 járat, amelyek rendes program szerint róják majd a város útjait - kivéve vasárnap, amikor ezen a járaton sem teljesítenek szolgálatot.

A jegyárusok május 1-4., azaz szerda és szombat között 8.00 - 16.00 órák között lesznek nyitva, vasárnap és hétfőn viszont csakis a folyamatosan működő automatákból lehet jegyet vásárolni.

A polgármesteri hivatal és a prefektúra tájékoztatása szerint május 1 és május 6, azaz szerda és hétfő között nincs ügyfélfogadás sem a helyi adóhivatalban, sem a jogosítvány és az útlevélosztályon sem pedig az Apaservnél - utóbbi esetében viszont a hibabejelentés a szünnepokon is működik. Az anyakönyvi hivatalban vasárnap kivételével 9.00-16.00 órák között folyik az ügyfélszolgálat.

Ezzel szemben az RDS kasszái csak szerdán, szombaton, vasárnap és hétfőn vannak zárva - csütörtökön és pénteken az ügyfelek rendelkezésére állnak. Szintén lesz ügyfélfogadás az Electrica kasszáinál is csütörtökön és pénteken.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: