2018-04-10 12:34:28• hírek • Bede Emőke

Hétvégi mérleg: 300 pénzbírság és 16 felfüggesztett jogsi

Az ortodox húsvét miatti hosszú hétvégén megyeszerte több mint 250 rendőr teljesített szolgálatot. Figyelmük nem csak az utakon szabálytalankodókra, de a rendbontókra és cigarettakereskedőkre is kiterjedt.

Ami a közlekedés során elkövetett szabályszegéseket illeti, a rendőrök igencsak bőkezűen osztogatták a büntetéseket, ugyanis kb. 200 személyt bírságoltak meg. De voltak olyanok is, akik nem úszták meg ennyivel, ugyanis 16-an jogosítványuknak is búcsút mondhattak ideiglenesen. Hatan gyorshajtás miatt, ketten szabálytalan előzés miatt váltak gyalogossá, hárman az ellenkező irány sávjában haladtak, öt esetben pedig más ok miatt függesztették fel a vezetői engedélyt.
 

A 200 közlekedési bírság mellett 100 esetben azért róttak ki pénzbírságot a rendőrök, mert az érintettek vétettek a közösségi együttélés szabályai ellen. Illetve arra is volt példa, hogy illegális cigarettakereskedők akadtak horogra. A közel 300 esetben kiszabott, 68 ezer lejnyi pénzbírság mellett még 2200 szál, ukrán eredetű cigarettát is elkoboztak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: