2019-04-02 06:01:43• hírek • Szatmár.ro

Hétvégén tartják a Vidám Versek Versmondó Versenyének országos döntőjét

149 vidám verset hallgathatnak meg mindazok, akik április 6-án részt vesznek a Vidám Versek Versmondó Versenyének országos döntőjén.

A Hám János Római Katolikus Líceumban megrendezendő versmondó verseny megnyitójára pénteken, április 5-én kerül sor 18 órától a Hám János Líceum dísztermében, majd szombaton reggel kilenc órától kezdődik a verseny, amelyre idén 14 megye 80 iskolájából jelentkeztek elemi és általános iskolás versmondók.


A kisiskolások versenyének helyszíne a Hám János Líceum díszterme, az általános iskolásoké pedig a Mihai Eminescu 1. szám alatti épület (bejárat az Al. I. Cuza utca felől).  Az előadásokat ezúttal is neves zsűri értékeli, az ünnepélyes díjátadás pedig szombat délután 18 órakor kezdődik a Szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmóniában. A rendezvény fő támogatói a Nemzeti Oktatásügyi Minisztérium, a Szatmári Római Katolikus Püspökség, a Szatmár Megyei Tanács, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség és a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: