2011-06-01 10:29:43• hírek • Kocsis Zoltán

Hétvégén indul a Nyár Kupa

A vívás és azon belül a párbajtőr Szatmárnémetiben a sikersportok közé tartozik, a Sportklub versenyzői rendre szép eredményeket szoktak elérni úgy a hazai, mint a nemzetközi versenyeken, mind az utánpótlás, mind a felnőtt korosztályban. A külföldi tapasztalatokból, élményekből kiindulva gondolták úgy a klub illetékesei: jó lenne Szatmárnémetiben is szervezni egy nemzetközi versenyt. Ez lesz a Nyár Kupa.

A tornára június 3-4.-én kerül sor, a nevezési határidő pedig június elsején járt le. „Az, hogy pontosan hányan lépnek majd pástra, az a helyszínen fog eldőlni. Összességében azonban több, mint száz sportoló részvételére számíthatunk", mondta el Nagy Lehel edző, társszervező. A mester hozzátette, hogy határainkon belülről várnak párbajtőrözőket Nagybányáról, Nagyváradról, Marosvásárhelyről, Bukarestből, míg külföldről Magyarországról, Szlovákiából, Ukrajnából jeleztek vissza.

Az 1996 január elseje után született párbajtőrözők számára megrendezett Nyár Kupán a versenyzők három korosztályban mérik majd össze tudásukat: tizenegy, tizenhárom illetve tizenöt évesek kategóriáiban. A sort péntek reggel a tizenegy éves lányok kezdik, míg szombat délelőtt a tizenhárom éves fiúk zárják. Valamennyi mérkőzésre a Csipler Sándor Vívóteremben kerül majd sor.

A Nyár Kupa programja

Nyár Kupa, Szatmárnémeti, június 3-4.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: