2008-11-26 16:19:22• hírek • Parajdi Andrea

Hétvégén beindítják a díszkivilágítást

Hétvégén indítják be az ünnepi díszkivilágítást. Ebben az évben sokkal több izzót, és fényfűzért helyeztek el Szatmárnémeti területén, s a régi központban lévő park is különleges látványt nyújt majd.

Ha hamarabb nem is, november 30-án, vasárnap este már mindenkiben önkéntelenül is ünnepi hangulat ébred, hiszen a város közvilágítása is sugallni fogja a Karácsony közeledtét.

Ebben az évben egy szatmárnémeti és egy nagybányai cég nyerte a díszkivilágítás felszerelésére kiírt licitet, a megbízott vállalatok a tavalyi évhez képest sokkal több izzót, és fényfűzért helyeztek el a város területén.

Ilyés Gyula polgármester elmondta, megfelelő felszerelések hiányában nem sikerült idén megoldani a Főtéri, és a Republicii utcai fák kivilágítását, viszont ehelyett megvalósították a központi park belső kivilágítását. -Sokkal szebb karácsonyfákat tudtunk idén beszerezni, s új díszekkel is bővítettük a készletet. Még senki sem tudja, hogyan is fog kinézni az ünnepi díszvilágítás, viszont bízunk benne, hogy elnyeri majd a lakosság tetszését -tette hozzá Ilyés, aki arról is beszámolt, hogy várhatóan december elejére elkészül a Kossuth kertbe megrendelt, kerekeken járó kisvonat is, amely majd behozhatja a Mikulást a város központjába.

Ebben az évben sokkal több izzót, és fényfűzért helyeztek el Szatmárnémeti területén.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: