2013-09-03 14:27:28• hírek • Póti Orsolya

Hétvégén a Straight Up is fellép

A szatmárnémeti G.M. Zamfirescu Kulturális Központ a szeptemberi hónapban minden hétvégére szervez valamit. Ezen a hétvégén, szeptember 6-7. között folk, valamint reggea és ska koncert várja az érdeklődőket.

Péntek este 19 órától folkzene koncertre kerül sor helyi fellépőkkel a Corneliu Coposu sétányon. A rendezvény keretében fellép az "Emilian Onciu" Folkcsoport és Florin Micas, végezetül pedig a Punctul Urmator zenekar szórakoztatja a közönséget.

Másnap, szeptember 7-én szombaton szintén a Szamos áruház előtti rendezvénytéren várják koncerttel a kikapcsolódni vágyókat. Ez alkalommal a szatmári fiatalokból alakult Straight Up zenekar lép fel, amely már többször is bemutatkozott tavaly, illetve ebben az évben.

A tehetséges szatmári fiatalokból álló együttes az elmúlt évben alakult, és főként reggea és ska elemeket vegyít dalaiba, saját számokkal és egyéni stílusban feldolgozott slágerekkel egyaránt szórakoztatja a közönségét. A zenészek többek között olyan előadók számait adják elő, mint az Ocho Macho és az Eurythmics.

A Straight Up tagjai már több alkalommal fellépett a Downtown Pubban, de a 2012-es Félsziget Fesztiválon is bemutatkoztak és jótékonysági koncert fellépői is voltak.

Rossz idő esetén mindkét rendezvényre a G.M. Zamfirescu Kulturális Központban kerül sor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: