2012-11-23 16:47:41• hírek • Szatmár.ro

Hétvégén Szomszédnéni és színészek

Hétvégén Szatmár megye több településén is feledhetetlen perceket tölthetnek el az érdeklődők a Harag György Társulat tagjaival vagy a Szomszédnéni Produkciós Iroda humoristáival.

Az RMDSZ szórakoztató karavánjának köszönhetően szombaton este 17 órától Mikolában, majd ezt követően 18 órától Egriben lépnek fel a „Nevessen együtt az Északi Színház színészeivel" elnevezésű kabaréműsorral Méhes Kati, Nagy Anikó és Nagy Orbán színművészek. Vasárnap pedig 18 órától a lázári lakosok szórakozhatnak a zenés kabaréműsor segítségével.

Szatmár megyében a Szomszédnéni Produkciós Irodát sem kell bemutatni, hiszen egyrészt többször felléptek már nálunk,másrészt ismerhetjük őket a Showder Klubból is, s nem mellesleg a magyarországi Dumaszínház fellépői. A Szomszédnéni Produkciós Iroda humortársulat Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs közreműködésével 2001-ben alakult Kolozsváron, s azóta töretlen lendülettel űzik a Szatmár megyében is igen kedvelt stand up comedy stílust.

Őket - 99% élő humor című előadásukkal - november 24-én este Sárközújlakon tekinthetik meg, majd vasárnap 15 órától Halmiban és 17 órától Kökényesden szórakoztatják a köz6önséget. Az eseményekre a belépés ingyenes. Aki ezen a hétvégén nem jutna el valamely előadásra, a jövő hétvégén is lesz erre lehetősége, ám ekkor már a megye más településére kell elutaznia ahhoz, hogy színészeinkkel vagy humoristáinkkal együtt nevessen az RMDSZ szórakoztató karaván rendezvényein.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: