2017-05-04 13:14:08• hírek • refszatmar.eu

Hétvégén Függőleges, Szatmárnémetiben

“Mindennek rendelt ideje van, és ideje van az ég alatt minden akaratnak.” (Préd 3,1) – szól a Függőleges Ifjúsági Konferencia igei mottója. Az esemény hétvégén, Szatmárnémetiben lesz május 5. és 7. között.

“Mindennek rendelt ideje van, és ideje van az ég alatt minden akaratnak.” (Préd 3,1) – szól a Függőleges idei igei mottója.  „A körülöttünk levő világ arra van berendezkedve, hogy mindent azonnal megkapjunk. Elenyészett az értéke a várakozásnak, a párkapcsolatokban, barátságokban kivárt lépéseknek, karrierben megfontolt döntéseknek, egy olyan élettempónak, amelyben fel bírjuk fedezni Istentől kapott hivatásunkat, küldetésünket. Továbbá arról is beszélgetünk majd, hogy ideje van a kudarcnak, a fájdalmas dolgoknak, eseményeknek is. Hisszük, hogy Isten tervében ezek is benne vannak.” – vallják az országos rendezvény szervezői. Műhelybeszélgetések, szabadidős programok, érdekes előadások várják az érdeklődő ifjakat május 5. és 7. között a Szatmárnémeti-Németi Református Egyházközség templomában és gyülekezeti termében, illetve több eseményt a Szatmárnémeti Református Gimnáziumban tartanak.

A regisztrációs határidő ugyan lejárt, de ez azt jelenti, hogy a szállás- és étkezési lehetőségről maradtak le, a többi programra részdíj fejében még lehet jelentkezni. Ennek részleteiről a http://www.fuggoleges.ro/index.php/site/index/117 oldalon olvashatnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: