2013-01-15 09:45:52• hírek • x

Hétköznaponként Happy Hour a Tramezziniben!

Immár három hónapja szolgálja ki vendégeit a Tramezzini, Szatmárnémeti egyetlen szendvicsbárja. A gyorsétterem célja, hogy a fast food-ételeken kívül, szendvics-különlegességeket és egyéb finomságokat tegyen a falatozni vágyók asztalára.

A Tramezzini szendvics-különlegességekkel, pizzákkal, óriás palacsinták széles kínálatával és egyéb változatos ételekkel várja vendégeit és megrendelőit Szatmárnémetiben, a Vasile Lucaciu utca T2 szám alatt.

A szendvicsbár szakácsai a nyitás óta azt tapasztalták, hogy gasztronómiai specialitásaik egyre inkább vonzzák a szatmáriakat. Legnépszerűbbek szendvics-különlegességeik, hiszen saját ízlésének megfelelően állíthatja össze a vendég ezeket a legfrissebb salátákból és a legváltozatosabb alapanyagokból.

A Tramezzini az első gyorsétterem, amely óriáspalacsinták széles kínálatával várja vendégeit. A palacsinták ízlés szerint különböző húsokkal, sajttal és tejfölös szószokkal, édes szájúaknak pedig csokikrémmel, különféle gyümölcsökkel, lekvárokkal és sok egyéb meglepő finomsággal töltve kerülnek az asztalra.

Olyan ételkülönlegességek is bekerültek a szendvicsbár menüjébe, mint a spanyol Tortilla és a mexikói konyha specialitás, a Quesadilla, de megtalálhatóak az ízletes pizzák és a csirkehúsból készült ételek is.



Happy Hour a Tramezziniben!


A Tramezzini Szendvicsbárban hétköznaponként 15.00-16.00 óra között Happy Hour várja a vendégeket különféle kedvezményekkel.

Hétfő - Egy óriáspalacsinta után kapsz még egy fincsi palacsintát!

Kedd - Rendelj egy Crispy menüt, és jár hozzá egy óriáspalacsinta!

Szerda - Rendelj egy maxi Tortillát és kapsz hozzá egy Pepsit!

Csütörtök - Egy maxi Quesadilla után egy ízletes óriáspalacsintát fogyaszthatsz el.

Péntek - Rendelj egy maxi szendvicset, és ihatsz utána egy Lavazza kávét a Tramezzini jóvoltából!

Látogass el te is a Tramezzinibe - Szatmárnémetibe a Vasile Lucaciu utca T2 szám alatt,a Back Door Pub mellett -, vagy add le rendelésed a következő telefonszámokon: 0757-863-383, 0733-493-101.

Nyitva tartás:

hétfő -csütörtök. 10.30 - 22.00
péntek: 10.30 - 02.00
szombat: 12.00 - 02.00
vasárnap: 16.00 - 22.00


Kattints a képre a nagyobb méretért!

Kattints a képre a nagyobb méretért!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: