2015-09-22 11:34:24• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló szeptember 28-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Szeptember 25-től a Grand Mall Cinemában


BeSZERvezve (American Ultra) - Mike (Jesse Eisenberg) ránézésre jellegtelen kisvárosi arcnak tűnik, aki állandóan beszívva tengeti a napjait, és amikor nem pénztárosként dolgozik, egy soha el nem készülő képregényt rajzolgat egy szuperhős majomról. Leghőbb vágya, hogy egyszer végre leküzdje a pánikrohamát és képes legyen a városhatár táblánál messzebb merészkedni, hogy elvihesse barátnőjét, Phoebe-t (Kristen Stewart) Hawaii-ra.

A fiatalok élete azonban egyik napról a másikra megváltozik, amikor kiderül, hogy a fiú - bár maga sem tud róla - egy magasan képzett, halálos alvó ügynök. A múltja azonban utoléri és a sötét titkok elkezdenek felderengeni a múltból, Mike pedig egy veszedelmes kormányzati akció közepén találja magát. A túléléshez minden erejére és ügyességére szüksége lesz, ami nem lesz egyszerű, tekintve, hogy a sok fűtől alig lát ki a fejéből.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Filharmónia


Szeptember 24-én 18.30-tól tartja a XXXVIII. Szatmári Zenei Napok Nemzetközi Fesztivál nyitóhangversenyét a Dinu Lipatti Filharmónia. A programban komolyzenei gyöngyszemek szerepelnek. Vezényel: Franz Lamprecht.

A fesztivál programja vasárnap, szeptember 27-én fog folytatódni 18.30-tól. Ekkor megzenésített szerelmes költemények szólnak majd Daniela Nane színésznő és Ioana Lupascu zongoraművésznő előadásában.

A Szatmári Zenei Napok teljes programja itt olvasható.



Kiállítás


Szeptember 30-ig lesz látható a Vasile Vénig László Fotóklub tagjainak tárlata a Szatmár Megyei Tanács galériájában. Részletek itt.

Október 17-ig tekinthető meg az a képzőművészeti tárlat, amelynek a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal galériája ad otthont. Festmények, grafikák láthatók a kiállításban, négy alkotó négy sajátos stílus képviselőjének művei. Bővebb információk itt olvashatók.


Oktoberfest


Aki a sört szereti, annak vasárnap szinte egész nap a Sváb Ház udvarán a helye! Szűrt világos, illetve szűretlen németországi sör és oktoberfestes ételek várják ugyanis a szatmáriakat, 11.30-tól 22 óráig. Lesz német néptánc-előadás és egy fúvószenekar is fellép a hamisítatlan bajor sörfesztivál hangulatának megidézése érdekében. Részletek itt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: