2015-09-15 13:47:59• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló szeptember 21-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Szeptember 18-tól a Grand Mall Cinemában


Everest - A filmet a világ legmagasabb csúcsának meghódítására tett egyik kísérlet során történt hihetetlen események ihlették. Az Everest két különböző expedíció elképesztő útjának krónikája. Ez a két expedíció az emberiség által tapasztalt egyik legdurvább hóviharral találja szemben magát. A hegymászók kitartását a bolygó legkönyörtelenebb elemei teszik próbára, csaknem lehetetlen akadályokkal kell megküzdeniük, és életük szenvedélye a túlélésért folytatott lélegzetelállító harccá válik.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Filharmónia


Szeptember 17-én fiatal tehetségek lesznek a filharmónia termében 18.30-tól megtartott szimfonikus koncert főszereplői. Vezényel Hermann Szabolcs, az est szólistája pedig Stier Alexa zongoraművésznő lesz.


Kiállítás


Szeptember 30-ig lesz látható a Vasile Vénig László Fotóklub tagjainak tárlata a Szatmár Megyei Tanács galériájában. Részletek itt.


Labdarúgás


Szombaton 11 órai kezdettel a Szatmárnémeti Olimpia a Aradi UTA csapatát látja vendégül.


VIII. Szárazberki Bocskai Falunap


Csütörtökön, szeptember 17-én veszi kezdetét és vasárnapig tart a falunapi rendezvénysorozat Szárazberken. Részletek és program hamarosan.


Főtér Fesztivál Nagybányán


Tizedik alaklommal szervezik meg a Nagybányai Magyar Napokat, a Főtér Fesztivált. A szervezők erre a kerek évfordulóra különleges porgramokkal, még gazdagabb és színesebb programkínálattal várják a Bányavidék és a közeli települések magyarságát. Tanévkezdés utáni hétvégére (szeptember 18-20) van meghirdetve a találkozó, hogy ismét ünnepeljen és szórakozzon együtt kicsi és nagy, Nagybánya történelmi központjában, a Régi Főtéren. Részletek itt.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: