2014-09-09 17:17:24• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló szeptember 15-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

A Harag György Színtársulat műsora


12-én, pénteken, 18 órakor - Szophoklész: Antigoné - bemutató - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti - nagyterem - színpadi nézőtér - Nyiredi Piroska stúdióbérlet

28-án, vasárnap, 18 órakor - Évadnyitó gála - Kulturális Központ, Tasnád

29-én, hétfőn, 10 órakor - Bárány Boldizsár - bemutató - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti - kisterem - a Brighella Bábtagozat előadása

A színház a műsorváltoztatás jogát fenntartja!


Szeptember 12-től a Grand Mall Cinemában


A vihar magja (Into the Storm) - Van, aki menekül, ha balszerencse közeleg, van, aki minél közelebb szeretne lenni - a kíváncsiság néha erősebb a félelemnél. Egy kisvároshoz tornádó közelít. Sőt, nemcsak egy tornádó - egy különleges légköri jelenségnek köszönhetően egy sor forgószél támad egymás után ugyanarra a pontra. A városon kiszámíthatatlan és halálos erejű ciklonok söpörnek végig.

Aki tud, menekül, aki elkésett vele, az biztos menedéket keres. De olyanok is akadnak, akik megpróbálnak bejutni a tornádó legközepébe - számukra ez a mindent elsöprő vihar életük kivételes lehetősége. Talán még az életüket is odaadnák érte.

 

A vihar magja

Úgy fent, mint lent (As Above, So Below) - John Erick Dowdle (Devil) új filmjében Párizs alatt keresnek egy ősi katakombát, amikor a világ legnagyobb tömegsírjára bukkannak. Be is ragadnak, és indul a buli, a klasztrofóbiás horror buli. Mi van a föld alatt, a pokol kapuja?

Úgy fent, mint lent

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Fontos: a Grand Mall nyári akciójának keretében hétfőtől péntekig a nap első két vetítésére a belépőjegy csak 8 lejbe kerül.


Kiállítás


Augusztus 14-én 16 órai kezdettel újabb kiállítás nyílt a Szatmár Megyei Tanács képzőművészeti galériájában. Ezúttal Mák Zsolt fényképei és Nyárádi Enikő festményei láthatók a galériában.

Bakos Szilvia (HU), Belánszky Demkó Beáta (HU), Chereches Alexandra (RO) és Keresztesi Monica (RO) közös tárlata látogatható a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal galériájában. Részletek itt.


Last minute akció az Aquastarban


Augusztus 25 és szeptember 14 között last minute nyári akcióval várja vendégeit a régió kedvenc aquaparkja, ennek részleteiről itt olvashatsz.


Buli a Revel Klubban


Ezen a hétvégén is fergeteges bulit tartanak a Revelben. Szombat este rád is vár a szatmári és környékbéli magyar fiatalok egyik kedvenc szórakozóhelye!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: