2017-10-25 08:23:38• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló október 30-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Az Ankora Cinemában


Thor: Ragnarök (Thor: Ragnarok) - A Marvel Studios új filmjében Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a Ragnarököt; egy háborút, ami otthonának pusztulásával és az asgardi civilizáció eltűnésével járhat, és amit egy mindenható új ellenség, a könyörtelen Hela idézett elő. Először azonban túl kell élnie egy halálos gladiátorviadalt, amelyben ellenfele korábbi szövetségese és szintén a Bosszúállók tagja: a hihetetlen Hulk!

Űrvihar (Geostorm) - A klímaváltozás biztos és elkerülhetetlen. És semmi kétség: a Föld lakóinak az életébe kerülhet. A rémítő lehetőség végre szövetségbe kényszerítette a világ vezetőit, akik együtt hozták létre az egyetlen technikai megoldást, ami a menekülés lehetőségét kínálja. Egy műholdakból álló, a Föld körül keringő gyűrűt, amelynek különleges geotechnológiai megoldásai elháríthatják a természetet fenyegető veszélyeket.
A rendszer két éve üzemel sikeresen. Ám egy műszaki hiba átalakítja a műholdhálózat működését, és ami eddig a világunk túlélését biztosította, most a gyilkosává lehet. Az ember önmagánál hatalmasabb szerkezetet alkotott, és az most maga alá is gyűri. Egy magányos űrhajós (Gerard Butler) azonban feljut a műholdakhoz. Ha ő idejében meg tudja oldani a helyzetet, az emberiség ismét megússza. Csakhogy közben idelenn is működésbe lép egy szörnyű terv, ami a Földön és az égen is újabb veszélyeket hozhat...

Színház

A Harag György Társulat programterve október 16-ig:
Október 27 - 11:00: A bőgős fia meg az ördögök - - bemutató - Szatmárnémeti Iparosotthon, bábszínházterem - Iciri-Piciri-bérlet
Október 28 -
15:00: A férfiak a fejükre estek - a budapesti Turay Ida Színház vendégjátéka
Október 28 - 19:00: A férfiak a fejükre estek - a budapesti Turay Ida Színház vendégjátéka
Október 31 -
19:00: Én, Károli Gáspár - Ács Alajos Játékszín

Filharmónia
Október 26-án, csütörtökön végéhez ér a Szatmári Zenei Napok Nemzetközi Fesztivál. A 18:30-tól kezdődő zárókoncerten a Budapest Saxophone Quartet lép fel. Szepesi Bence, Puskás Levente, Tószegi Bernát és Horváth Marcell Vivaldi–Bach, J. Haydn, W. A. Mozart, P. Glass, A. Romero, G. Rossini, A. Piazzolla műveit játssza majd.

Kiállítás
November 8-ig látogatható a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal előterében összeállított Őszi Szalon című kiállítás, amelyben a Szatmár Megyei Képzőművészek Egyesületének tagjai mutatják be friss alkotásaikat. Részletek itt.

Október 12-én, 16 órakor nyílt meg Bikfalvi Zsolt fotóművész kiállítása a Szatmár Megyei Tanács Galériájában. Részletek itt.

Fotókiállítás nyílt október 12-én a Dinu Lipatti Filharmónia előterében. Ovi D. Pop nagyváradi fotóművész nemrég tartott fotós tanfolyamot Szatmárnémetiben, a végzősök alkotásait mutatja be a tárlat. Részletek itt.

Koncert
Vasárnap, október 29-én 20 órakor újabb remek esemény lesz a Gravel Roomban. Fellép az ukrajnai Cherry Merry csapat, akik garantáltan feldobják majd a hangulatot, vadóc, energiadús bulira számíthatunk a srácoktól, továbbá a kolozsvári Ugly Astronaut indie zenét játszó együttes és a szatmárnémeti Lost Surprise, Surányi Botonddal az élen, ők hozzák a tőlük megszokott finom rockos hangzást. Az egészet egy after party teszi kerekké, ahol a hangulatért Pumi lesz a felelős. Jegyeket korlátozott számban, elővételben a Grandstand kávézóban (Horea utca 2 szám, az Északi Színház épületében) lehet beszerezni.

 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: