2017-10-10 09:42:01• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló október 16-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Az Ankora Cinemában június 30-tól


Szárnyas fejvadász 2049 (Blade Runner 2049) - 2019-ben a replikánsok után vadászó szárnyas fejvadászok egyike különös felfedezést tett. Harminc évvel később egy másik fejvadász, az LAPD tisztje, K (Ryan Gosling) egy másik titokra lel. Egy olyan rejtélyre, amely ha felszínre kerül, felforgathatja mindazt, ami a földi társadalomból még megmaradt. Az ügy érdekében fel kell kutatnia a rendőrség egy régi emberét: Rick Deckardot (Harrison Ford): Csakhogy Deckard 30 évvel ezelőtt eltűnt, és senki nem tudja, hol bujkálhat. Azt is csak néhányan sejtik, hogy miért...

Szörnyen boldog család (Happy family) - Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél világon át, és minden leleményességükre szükségük van, hogy megtörjék az átkot. A szokatlan kaland során Wishbonék jónéhány igazi szörnnyel is megküzdenek, nem utolsósorban az ellenállhatatlanul elbűvölő Drakula gróffal, aki halhatatlan szerelmével üldözi Emmát. Nos, a családi boldogság felé vezető út tele van buktatókkal és éles kanyarokkal, vagy inkább mondjuk úgy, hogy éles fogakkal...

Színház

A Harag György Társulat programterve október 16-ig:
Október 13 - 19 óra, Bernarda Alba háza - Ács Alajos bemutatóbérlet
Október 14 - 19 óra, Bernarda Alba náza - Diószeghy Iván-bérlet
Október 15 - 19 óra, Bernarda Alba háza - Nyiredi Piroska-bérlet

Filharmónia
Folytatódnak a Szatmári Zenei Napok, a heti műsort itt találod.

Kiállítás
November 8-ig látogatható a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal előterében összeállított Őszi Szalon című kiállítás, amelyben a Szatmár Megyei Képzőművészek Egyesületének tagjai mutatják be friss alkotásaikat. Részetek itt.

Október 12-én, 16 órakor nyílik meg Bikfalvi Zsolt fotóművész kiállítása a Szatmár Megyei Tanács Galériájában. Részletek itt.

Fotókiállítás nyílik október 12-én 16.30-tól a Dinu Lipatti Filharmónia előterében. Ovi D. Pop nagyváradi fotóművész nemrég tartott fotós tanfolyamot Szatmárnémetiben, a végzősök alkotásait mutatja be a tárlat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: