2017-11-14 10:21:34• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló november 20-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Az Ankora Cinemában


Az Igazság Ligája - Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz. 
Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash. 
És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani. 
 

Megjött apuci 2 - Brad (Will Ferrell) és Dusty (Merk Wahlberg) elérték a lehetetlent: barátok és apatársak lettek. Minden simán megy, amíg Dusty régi motoros, macsó faterja, Kurt (Mel Gibson) és Brad ultraérzékeny és érzelmes apja, Don (John Lithgow) meg nem érkeznek a karácsonyi ünnepekre. Kurtnak feltett szándéka, hogy éket verjen Dusty és Brad közé.
Vajon a fiúk össze tudnak-e dolgozni, hogy bebizonyítsák Kurtnak, hogy működik a modern nevelésük, és sikerül összehozniuk a nagy családi karácsonyt?
A nagysikerű vígjáték folytatásában az apucik mellé a nagyapucik is betársulnak a mókába.


Gnome Alone - Chloe felfedezi, hogy új otthonának kertjében gnómok laknak, viszont valójában egyáltalán nem azok, amiknek látszanak. A lánynak döntenie kell, hogy éli tovább középiskolás életét vagy felveszi a harcot a törpékkel.

 

Színház

A Harag György Társulat programterve november 20-ig:
15-én 19.00 órai kezdettel – Biloxi blues – Északi Színház – Választott I. és II.
16-án 19.00 órai kezdettel – Biloxi blues – Északi Színház – Választott III., IV. és V.
19-én 19 órai kezdettel – Carmina Burana – Szakszervezetek Művelődési Háza, nagyterem, a Szegedi Kortárs Balett vendégjátéka
Ha kíváncsi vagy a teljes programtervre, megtekintheted itt.
 

Filharmónia
November 16-án 18:30-tól kamaraesten vehetnek részt  a klasszikus zene kedvelői. Ez alkalommal Dmitrij Dmitrijevics Sosztakovics orosz zeneszerző és Maurice Ravelfrancia zeneszerző dallamai csendülnek majd fel.
Az est során Horváth Edit zongorán, Béres Melinda hegedűn és Kostyák Előd csellón játszik majd. Az előadott kamarazenei művek: D. Sosztakovics – e-moll zongoratrió Op. 67, valamint M. Ravel – a-moll zongoratrió.
 

Kiállítás
November 9-én, 16 órakor nyílt meg Erli Maria Tünde, Kohán Angéla és Moldovan Cristina képzőművészeti kiállítása. Erli Maria Tünde kedvenc témái közé tartozik a halott természet, a tájképek és a különböző portrék. Minden művében az eredendő szépséget keresi, munkái által érzelmei átadására törekszik. Kohán Angéla ugyancsak a virágokban és a tájképekben találta meg kedvenc témáit. Moldovan Cristina az előző két festőnőhöz hasonlóan szintén a természetet részesíti témaválasztásakor előnyben, az általa megálmodott képeket pasztell színekkel valósítja meg kerülve az erős kontrasztokat.
 

Koncert
November 17-én 20 órától a Korai Trancemission zenekar és Traila lép fel a Grandstandban. A Korai Trancemission három éve játszik ezen a néven itthon és külföldön. A jobb híján pszichedelikus tribal ethno-trance-nek hívható instrumentális zenét játszó formáció Budapestről érkezik városunkba. Trailáról pedig tudni érdemes, hogy live elemekkel tarkított dj szettjeit az eklektikus hangzás és a legkülönbözőbb zenei műfajok ötvözése teszi különlegessé. Zenéjében a techno és a house energikus egyevelegben olvad össze világzenei elemekkel, egyaránt megférnek egymás mellett a finom ritmusok és a feszesebb elektronika is. Jegyeket a Grandstandban vásárolhatnak az érdeklődők.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: