2013-11-05 10:24:33• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló, november 10-ig

Új filmek, színdarabok, érdekes előadások és koncertek november 10-ig.

November 8-tól a Grand Mall Cinemában


Thor: Sötét világ (Thor: The Dark World) - Thor a Föld és a Kilenc birodalom védelméért száll harcba egy eddig az árnyakban bujkáló ellenséggel, aki most magát az egész univerzumot akarja.
A Thor és A bosszúállók eseményeit követően, a Sötét világban Thor a világegyetem rendjéért harcol, eközben azonban egy ősi faj a bosszúra szomjazó Malekith vezetésével visszatér, hogy az egész univerzumot sötétségbe taszítsa. Még Odin és Asgard sem tud szembeszállni azzal az ellenséggel, akivel Thornak szembe kell néznie. Veszélyes úton indul el, mely során újra találkozik szerelmével, Jane Fosterrel, és fel kell áldoznia mindent, hogy megmentse a világot.

Thor - bemutató november 8-án a Grand Mallban

A jogász (The Counselor) - Nem lehet csak kicsit bűnösnek lenni. Nincs félig becsületes ember: aki kipróbálja a rosszat, az már nem szabadul többé, akárhogy kapálózik is.
Egy ügyvéd (Michael Fassbender) megkéri a barátnője (Penélope Cruz) kezét, és úgy érzi, az új életbe csak több pénzzel vághat bele. Elhatározza, hogy két társával (Javier Bardem, Brad Pitt) - egyetlen, kivételes alkalommal - 20 millió dollár értékű kokaint visz be az USA-ba, amit azután saját maga terít szét. Úgy tervezi, a mocskos munka befejeztével nyugodtan visszatérhet a törvénytisztelő polgár hétköznapjaihoz.
De nagyon súlyosan téved.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Színház


A Harag György színtársulat novemberi műsorterve

7-én, csütörtökön 18 órakor - Schwajda György: Himnusz - Kovács Ferenc bérlet - SZÉSZ - Ács Alajos Játékszín

15-én, pénteken 19 órakor - Tasnádi István: Finito - bemutató - Ady Endre bemutatóbérlet - szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza

23-án, szombaton 11 órakor - Móricz Zsigmond: Rokonok - Szigligeti Ede bérlet - szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza

19 órakor - Móricz Zsigmond: Rokonok - Török István bérlet - szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza

29-én, pénteken 11 órakor - Tündérkert -bemutató - Csokonai Vitéz Mihály bérlet (Szatmárnémeti 10-es Számú Általános Iskola és a Szamoskrassói Bem József Általános Iskola) - Szakszervezetek Művelődési Háza kisterem

A színház a műsorváltoztatás jogát fenntartja!


Filharmónia


November 7-én 18.30-tól kamarazenei koncert lesz a Dinu Lipatti Filharmóniában - fellép a nagybányai Euroart kamarazenekar.


Kiállítás


Október 30-tól a Szatmár Megyei Múzeumban kiállítás nyílik a múzeum restaurátorainak munkájából.

November 7-én 15 órai kezdettel kiállítás nyílik a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal Képzőművészeti Galériájába. Dragoş Mădălina, Angelica, Erli Maria Tünde és Nicoară Ştefania Stanca alkotásaiból nyílik tárlat.


Buli


November 9-én fergeteges buli lesz az egykori Kaméleonból átalakított Revel Klubban.


Őszi kreatív napok a Züm Züm Játszóházban


Kreatív program a Züm Züm Játszóházban

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: