2018-03-27 13:54:19• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló március 31-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

 

Mozi


Tűzgyűrű: Lázadás (Pacific Rim: Uprising) - John Boyega (Star Wars: Ébredő erő) áll a Tűzgyűrű: Lázadás élén, amely a 2013-as, nagyszabású, szörnyes és robotos látványorgia méltó folytatása, melyben egy új nemzedék szeretne a világ legnagyobb hőseivé válni, hogy felvegyék a harcot a legnagyobb szörnyekkel, melyek valaha a bolygónk felszínén jártak. 

 

 

Színház


Március 27., kedd, 19 órától: Család ellen nincs orvosság – Nagykárolyi Városi Színház, Nádai István bérlet

Március 28., szerda, 10 és 11.30 órától: Mosó Masa mosodája – Nagykároly, Deák Endre Terem, Picurka bérlet

Március 28., szerda, 15 órától: Család ellen nincs orvosság – Nagykárolyi Városi Színház, Krémer Manci bérlet

Március 28., szerda, 19 órától: Család ellen nincs orvosság – Nagykárolyi Városi Színház, Bródi István bérlet

Március 29., csütörtök, 9.30 és 11 órától: A bőgős fia meg az ördögök – Iparosotthon, Kisiskolás bérlet


 

Kiállítás


Tavaszi Fesztivál

A polgármesteri hivatalban nyitották meg a Szatmári Képzőművész Egyesület tagjainak kiállítását. Ez alkalommal 29 alkotó több mint 90 műve látható. A kiállított alkotások között láthatunk fényképeket, grafikákat, favaragványokat és festményeket is.


A kiállító művészek: Ardelean Anton, Baráth Csaba Attila, Babut Dorica, Bihari Beatrix Renáta, Buze Corina, Chereches Alexandra, Dan Gheorghe, Dragos Vasile, Estan Ecaterina, Foris Ecaterina, Gergely Csaba, Ghitta Silvia, Gyene Arnold, Haller Valentina, Keresztesi Monica, Kóter László, Mák Zsolt, Moldovan Cristina, Rátz Izabella, Rustiuc Mircea, Salajan Catalin, Simon Andrea, Szemerei Zsolt, Szodoray Parádi Hajnal, Tamasan Andrea, Tillinger Stefan, Veress Erzsébet és Zilahi Kató Klára.


A kiállítás március 3. és április 13. között tekinthető meg, a belépés ingyenes.



Képzőművészeti kiállítás


A Szatmár Megyei Tanács, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a Szatmárnémeti Városi Tanács valamint a Szatmári Képzőművészek Egyesülete szeretettel várja Önt és barátait Ardelean Anton (festészet); Dragoş Vasile (szobrászat) és Zilahi Kató Klára (fényképészet) képzőművészeti kiállítására a Szatmár Megyei Tanács  Képzőművészeti Galériájába.
 

A kiállítás 2018. március 22. - 2018. május 2. között látogatható.


 

Fotókiállítás


Pho-T0ne Exhibition Series - Photos by Nagy Hajnalka Csilla


Nagy Hajnalka Csilla neve nem ismeretlen Szatmárnémeti művészetet kedvelő közönsége számára, és persze azoknak sem, akik nyomon követik a Pho-T0ne sorozatot. Csilla már második alkalommal tér vissza, ezúttal szemet és szívet gyönyörködtető természet fotókkal. 


A tárlat címe: Ismeretlen visszhangok. A kiállításnak a Grandstand kávézó ad otthont, a város és a Szatmárnémeti Északi Színház szívében. Az esemény támogatói a Gravel Room és az IRIS Medical Center, partnerek a Grandstand és a Szatmári Tájfutó Sportklub, média partnerek pedig az Erdély FMCity RádióSzatmar.ro, és a Transindex.ro.


A kiállítás időpontja március 31. 19:00.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: