2015-02-24 15:57:08• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló március 2-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Február 27-től Grand Mall Cinemában


A szomszéd fiú (The Boy Next Door) - A férjétől frissen elvált Claire (Jennifer Lopez) józan ítélőképességét elveszítve egy éjszakás kalandba bonyolódik tinédzser fiának legjobb barátjával, akit Ryan Guzman alakít. A bajok akkor kezdődnek, amikor Claire megpróbál hirtelen véget vetni a fiú vonzalmának, mert attól tart, hogy Noah rajongása túl hevessé vált.

Jenifer Lopez a filmben

Focus - A látszat csal (Focus) - A mesternek tanítvány kell. Nicky (Will Smith) szélhámosok között nőtt fel, és a szélhámosok királya lett: de ő is utódra, vagy legalább egy tanítványra vágyik. A szárnyai alá vett ifjú csaló (Margot Robbie) igazi tehetség, mégis bajt okoz: a mester beleszeret. Márpedig ebben a szakmában az ilyesmi tilos - lebukás lehet a vége. Amikor néhány év múlva találkoznak, már egyforma esélyekkel indulnak életük nagy fogásáért: egy spanyol aranyifjút (Rodrigo Santoro) próbálnak kiforgatni a vagyonából. Ám a szakma és az érzelmeik végleg összekeverednek, amikor kiderül, hogy más jelentkező is van a pénzre és a csinos szélhámosnő kegyeire is.

A Lazarus hatás (The Lazarus Effect) - Egy csoport orvostanhallgató megtalálja a módját, hogyan hozzák vissza a halottakat az életbe.

A Lazarus hatás

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Színház


Február 27-én, pénteken 19:00 órakor - Az elveszett levél - bemutató - Ady Endre bemutatóbérlet - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti - Nagyterem


Filharmónia


Csütörtökön, február 26-én újabb szimfonikus koncert helyszíne lesz a Dinu Lipatti Filharmónia hangversenyterme. A Beethoven-koncerten Stefan Novak vezényeli a zenekart, az est szólistája pedig Ioana Cristina Goicea hegedűművész lesz.


Kiállítás


 

Február 4-én nyílt meg Kóter László képzőművészeti kiállítása a Képzőművészeti Múzeumban. A tárlat apropója a művész 65. születésnapja. Részletek itt.

A Gergely Csaba vezette Szatmári Képzőművészek Egyesülete újabb kiállítást nyitott a polgármesteri hivatal galériájában. Ez alkalommal három képzőművészeti ágazat, a festészet, a grafika és a fotózás művelőinek alkotásait láthatjuk egy közös kiállítás keretében. Részletek itt.

Egy újabb remek szatmári fotográfus fényképeivel ismerkedhetünk meg az Old Place Cafe&Pubban: Nagy Hajnalka-Csilla "Corpus" című tárlata látható a Nomanid Productions szervezésében. Bővebb információk itt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: