2017-03-22 09:02:04• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló március 27-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Az Ankora Cinemában - március 24-től


Bukós szakasz (Chips) - Kaliforniában mindig süt a nap. Valamint lopják az autókat, akadályozzák a mentősöket, míg mások túl gyorsan száguldoznak vagy lerobbannak a sztrádán, esetleg eltévednek, elvesznek, elrabolják őket. De azért van a sztrádarendőrség, hogy ilyen esetekben a helyszínre siessen.
És azért van a sztrádarendőrség két leggyorsabb, legtöbbet dumáló, legbalhésabb motoros zsaruja, hogy mindig először érkezzen a helyszínre, és szükség szerint bevesse magát: szereljen, szeressen, üldözzön és nyomozzon...

Élet (Life) - Az űrhajósokból álló csapat igazi áttörést ér el. A Mars-kutatás eddig nem látott felfedezésére bukkannak rá, élet jeleit vélik felfedezni a Vörös Bolygón. Az elért siker azonban túlontúl magabiztossá és ezáltal óvatlanná teszi a csapatot. Úgy döntenek, hogy egy tárolóedényben magukkal viszik az idegen életét. Ez a lépés pedig idővel végzetesnek bizonyul. A Földre szabadítanak egy olyan létformát, amely korábban nem volt jelen és talán egészében összeegyeztethetetlen a földi életformával. A kutatók nem ismerik a működését és fogalmuk sincs a céljairól. A Földet ezzel eddig nem látott hatalmas veszélynek teszik ki. Egy olyan veszélynek, amelyet maga az élet okoz.


Színház


A Harag György Színtársulat márciusi műsorterve:

24-én, pénteken, 19:00 órakor ELNÖKNŐK - Szatmárnémeti Északi Színház, nagyterem - bemutató- I. (választható) bérlet

25-én, szombaton, 19:00 órakor ELNÖKNŐK - Szatmárnémeti Északi Színház, nagyterem - II. (választható) bérlet

19:00 órakor ÜRES A KECÓ - a budapesti Bánfalvy Stúdió vendégjátéka - Szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza, nagyterem - bérletszünet

26-án, vasárnap, 9:30 órakor HAMUPIPŐKE - Szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza, kisterem

11:00 órakor HAMUPIPŐKE - Szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza, kisterem

19:00 órakor ELNÖKNŐK - Szatmárnémeti Északi Színház, nagyterem - III. (választható) bérlet

A színház a műsorváltoztatás jogát fenntartja!


Filharmónia


Március 23-án, csütörtökön 18.30-tól szólóestet tartanak a filharmónia előadótermében. Fellép: Crina Varga cselló- és Cipriana Gavrisa zongoraművész.

Pénteken, március 24-én 18.30-tól szimfonikus koncert színhelye lesz a filharmónia előadóterme. Vezényel  Shinya Ozaki. A koncert a Bukaresti Japán Nagykövetség közreműködésével jön létre.


Kiállítás


Március 9-én, 16 órakor nyílt meg a Tavaszi Fesztivál (Tavaszi Szalon) a Szatmár Megyei Tanács Képzőművészeti Galériájábam. Kiállítanak a Szatmári Képzőművészek Egyesületének tagjai.

A Szépművészeti Múzeumban láthatjuk Valer Sasu munkáit. Részletek itt.

Március 23-án, 16 órakor tartják Estan Ecaterina és Gherman Adina szatmárnémeti képzőművészek festménykiállításának megnyitóját a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal Képzőművészeti Galériájába.


Bartók Bélára emlékeznek


Bartók 1881. március 25-én született, a Szatmárnémetiben tartott megemlékezés pedig éppen március 25-én lesz, 11 órai kezdettel a Szatmári Művészeti Iskola dísztermében. Részletek itt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: