2016-03-16 13:12:20• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló március 21-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Március 18-tól a Grand Mall Cinemában


Kung Fu Panda 3 - A pandák békés, pocakos lények, és Po valószínűleg fajtája legtökéletesebb példánya. De amikor találkozik elveszettnek hitt apjával, úgy érzi, még sokkal jobb lett körülötte a világ. A két panda együtt kel útra, és vándorol egy csodálatos, védett pandaparadicsomba, ahol csupa kedves, jó fej panda él.

És ez nem mindenkinek tetszik. A gonosz Kai egész Kínában legyőzi a Kung Fu mestereit, és most hőseink lakhelye felé közeleg. Po nem tehet mást, vérző szívvel félreteszi a nudlistálat, és a falujukban lakó barátságos és kedélyes, esetlen és játékos pandamackókat felkészíti a harcra. Különleges edzésmódszerének köszönhetően, a pandák legyőzhetetlen harcosokká válnak.

Támadás a Fehér Ház ellen 2. - London ostroma (London Has Fallen) - A nagysikerű Támadás a Fehér Ház ellen című film folytatása, amely Londonban játszódik. A brit miniszterelnök rejtélyes körülmények között meghal, és temetése kötelező minden nyugati vezető számára. De ami a világ legjobban őrzött eseményének indul, kiderül, hogy egy jól tervezett halálos támadás a világ legbefolyásosabb emberei ellen, hogy elpusztítsák a brit főváros összes nevezetességét.

Csak 3 ember tudja megállítani ezt: az Egyesült Államok elnöke, a titkosszolgálat vezetője és egy brit MI-6 ügynök, aki jogosan nem bízik senkiben.

London ostroma

 

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

 

Színház


A Harag György Társulat márciusi műsorterve

16-án, szerdán, 09:30 órakor - SZEMENSZEDETT MESE - Szakszervezetek Művelődési Háza, kisterem

11:30 órakor - SZEMENSZEDETT MESE - Szakszervezetek Művelődési Háza, kisterem

18:00 órakor - TÓTÉK - szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza, nagyterem - Harag György-bérlet

20-án, vasárnap, 19:00 órakor - HELLÓ, DOKTOR MENGELE! - Szakszervezetek Művelődési Háza, nagyterem, színpadi nézőtér

24-én, csütörtökön, 18:00 órakor - CSELÉDEK - bemutató - Szatmárnémeti Északi Színház, Ács Alajos Játékszín - bérletszünet

29-én, kedden, 18:00 órakor - TÓTÉK - Városi Színház, Nagybánya, nagyterem - Németh László-bérlet

31-én, csütörtökön, 18:00 órakor - NYOLC NŐ - szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza, nagyterem - a debreceni Csokonai Nemzeti Színház vendégjátéka - Harag György-bérlet

19:00 órakor - A SÁTÁN FATTYA - Tarpai Viktória előadása, közreműködik Zanotta Veronika, Beregszász - szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza, kisterem

A színház a műsorváltoztatás jogát fenntartja!


Kiállítás


A Szatmár Megyei Múzeum képzőművészeti részlegén, a Vécsey-házban látható Sztrharszky Kálmán Hunyad megyében élő fotográfus Bonbonosdoboz című tárlata. Részletek itt.

Szodoray Parádi Hajnalka fesményeiből és grafikáiból nyílt kiállítás a Szatmár Megyei Tanács képzőművészeti galériájában. A kiállításmegnyitó alkalmával köszöntötték a Szatmári Képzőművészek Egyesületének tagjai a 70. születésnapját ünneplő alkotót. Részletek itt.

Egy nép, amely hajdanán végigsöpört fél Európán, forradalmasította a lovas hadviselést, közel három évszázadot élt Erdély területén, majd 1200 évvel ezelőtt szinte nyomtalanul eltűnt - Avar harcosok Erdélyben címmel nyílt egy tényleg páratlan kiállítás a Szatmár Megyei Múzeumban. Részletek itt.

Március 16-tól látogatható a Szatmár Megyei Hagyományos Kultúrát Megőrző és Támogató Központban a Tavasz című képzőművészeti kiállítás. Ennek keretében festmények és szobrászati alkotások lesznek megtekinthetők. A kiállító művészek: Adela Pop, Elisabeta Talpos, Aurel Ţenţ, Podolyák Vilmos, Jenica Chereji Chiuzbăian, Moldovan Cristina, Keizer Ştefan, Kovács Emil Lajos, Kurtinecz Péter, Foris Iosif és Kóter Vasile.


Koncert Elvis Presley emlékére


Pénteken, március 18-án 20 órai kezdettel a G. M. Zamfirescu Művelődési Központban tart Elvis-emlékkoncertet a Rollscream Zenekar. A koncerten meghívott vendégként színpadra fog lépni a szatmári Beatles emlékzenekar is. Egy belépőjegy felnőtteknek 15 lejbe, gyerekeknek és nyugdíjasoknak 10 lejbe kerül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: