2018-03-06 09:33:38• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló március 11-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

 

Mozi


 

Éjszakai játék (Game night) - Néhány házaspár hetente egyszer találkozik. A cél ártatlan mulatság: játszanak és élvezik. Ám az egyik este nem a tervek szerint zajlik. A játék komolyra fordul - valami nagy baj történik. De ők nem hagyják magukat. Hiszen azért érkeztek, hogy jól érezzék magukat, ráadásul a rejtvényfejtésben is sok tapasztalatuk van: elhatározzák, hogy maguk oldják meg a titokzatos bűntényt. 

 

Színház


A Harag György Társulat programterve március 11-ig:
 

Március 7., csütörtök, 9.30 és 11 órától: A bőgős fia meg az ördögök – Iparosotthon, Kisiskolás bérlet
Március 7., csütörtök, 19 órától: Család ellen nincs orvosság - Északi Színház, bérletszünet


Március 9., péntek, 19 órától: Charley nénje - Északi Színház, Deésy Jenő bérlet
Március 10., szombat, 11 órától: Charley nénje - Északi Színház, Jakabffy Dezső bérlet
Március 10., szombat, 19 órától: Charley nénje - Északi Színház, Nagy Iza bérlet
Március 11., vasárnap, 19 órától: Charley nénje - Északi Színház, Nyiredi Piroska bérlet

 

 

Filharmónia


Március 8-án 18:30-tól szólóesttel várják a zenerajongókat a szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmóniába az RMDSZ és a Comunitas Alapítvány szervezésében.


Szólisták Munkácsi Dóra és Bordos Nagy Kinga. Műsoron: Bartók Béla – A csodálatos mandarin op. 19., Claude Debussy  - Sirene, Nocturna no. 3., Hector Berlioz – Romeo si Julieta op. 17., és  Bartók Béla – Két kép című darabja.

 

 

Kiállítás


Fotókiállítás Farkas Alexandra munkáiból


Egy fiatal, ám annál tehetségesebb fotóművész, Farkas Alexandra önálló kiállítását nyitották meg a Szatmár Megyei Tanács Képzőművészeti Galériájában.


Eddigi munkái között túlnyomó többségében fekete-fehér alkotásokat és portréfotókat találunk. Alexandra elmondása szerint ez a két technika a legalkalmasabb arra, hogy az emberből és érzéseiből olyan rejtett dolgokat mutasson meg, melyek más fényképeken a háttérben maradnak.


Az Insight címet viselő kiállítás február 9-től március 7-ig lesz látható a Szatmár Megyei Tanács Képzőművészeti Galériájában. A belépés ez alkalommal is ingyenes.

 

 

Tavaszi Fesztivál

A Szatmár Megyei Tanács, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a Szatmárnémeti Városi Tanács, a Szatmári Képzőművészek Egyesülete valamint a Szatmári Művészeti Iskola szeretettel várja 2018. március 1-én, csütörtökön 16:00 órakor a Tavaszi Fesztivál (Szalon) kulturális rendezvényre a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal Képzőművészeti Galériájába.

A kultúrműsort a Szatmári Művészeti Iskola diákjai szolgáltatják, kiállítanak a Szatmári Képzőművészek Egyesületének tagjai. Moderátor: Rudăreanu Cristian. A kiállítás 2018.március.1 – 2018.április.4 között tart nyitva.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: