2015-04-29 17:47:45• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló május 4-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

A Grand Mall Cinemában


Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) - Amikor Tony Stark újra életet akar lehelni a parkolópályára állított békefenntartó programba, nem minden sikerül a tervei szerint. A Föld legnagyobb hőseinek, vagyis Vasembernek, Amerika kapitánynak, Thornak, a Hihetetlen Hulknak, a Fekete Özvegynek és Sólyomszemnek ezúttal a legvégső megmérettetésen kell helytállniuk, mivel a bolygó sorsáról van szó. A rettegett Ultron megjelenésével a Bosszúállókra vár a feladat, hogy megakadályozzák ördögi terve megvalósítását. Az egyedülálló, globális kaland azonban csupán vonakodva megköttetett szövetségek és nem várt események árán teljesedhet ki.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Színház


A Harag György Színtársulat áprilisi műsorterve

29-én, szerdán 10:00 órakor - A szeretet malma - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti, nagyterem

11:30 órakor - A szeretet malma - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti, nagyterem

19:00 órakor - Az elveszett levél - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti - nagyterem - Harag György bérlet

30-án, szerdán 10:00 órakor - Terülj, terülj, asztalkám - Szatmárnémeti Északi Színház Ács Alajos

11:30 órakor - Terülj, terülj, asztalkám - Szatmárnémeti Északi Színház Ács Alajos Játékszín - Iciri-Piciri bérlet

A színház a műsorváltoztatás jogát fenntartja!Kiállítás


A Pho-T0ne kiállítássorozat egy tehetséges, elismert és sokszínű fotográfussal, Ciprian Julával folytatódik. A "Histoires de Paris" címet viselő tárlat az ezerarcú Párizs szépségeit mutatja be. Helyszín: az Old Place Caffé és Pub.

A Szatmár Megyei Múzeumban látható „A fáraók Egyiptoma" elnevezésű kiállítás. Már a megnyitón nagy volt az érdeklődés és ez várhatóan nem is változik meg. A tárlatról bővebben itt olvashatsz.

Az Október 25. téren található galériában megnyílt Muhi Sándor képzőművész legújabb, formabontó tárlata, amely április végéig várja az érdeklődőket. Részletek itt.

Április 30-án, 16 órakor festészeti és grafikai kiállítás nyílik a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal Képzőművészeti Galériájába. Ez alkalommal Erdei Máté, Foris Ecaterina és Guga Margareta alkotásaiból nyílik tárlat.


Anyáknapi pódiumműsor május 3-án


Május első vasárnapja Anyák napja. Ebből az alkalomból állított össze pódiumműsort László Zita színművésznő és Hencz József zeneszerző, amelyet május 3-án 18 órai kezdettel a szatmárnémeti Art Cafféban fognak bemutatni. Bővebben itt olvashatsz róla.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: