2015-06-23 11:00:25• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló június 29-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Június 26-tól a Grand Mall Cinemában


Ted 2 - Tedék visszatérnek, és Tednek nagy álma van. Sikerül megházasodnia és szeretne egy családod, de nyilván plüss maci létére nem igazán lehet vér szerinti gyereke. De nem kell elkeserednie, még megoldható az ügy, de ehhez be kell bizonyítania, hogy ő is egy érző, létező személy.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Színház


A Harag György Színtársulat júniusi műsorterve

25-én, csütörtökön 19:00 órakor - ÉVADZÁRÓ GÁLA - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti, nagyterem


Filharmónia


Június 26-án 20 órai kezdettel a Szatmár Megye Napjai részeként a Dinu Lipatti Filharmónia zenekara Vivaldi Négy Évszak című művét játssza az új főtéren felállított színpadon.


Kiállítás


Kedden 16 órai kezdettel a Szatmár Megyei Tanács képzőművészeti galériájában nyílt az idei közös szatmári és téglási (Magyarország) évzáró kiállítás, amelyben festmények és grafikák láthatók. Részletek itt.

A polgármesteri hivatal előterében a Kolozsvári Képzőművészek Egyesület tagjainak munkáiból állítottak össze kiállítást: Manole Ciui, Eva Dolha, Gabriela Dan, Mihail Gagea, Larisa Onis, Octavian Popescu, Luminita Rusu, Ionica Todea, Cornel Vana és Cornelia Vidrascu alkotásai láthatók.


Szatmár Megye napjai


R-GO, Inna, és Faydee - néhány nagy név Szatmár Megye Napjainak idei fellépői közül. A június 26-28 között megrendezésre kerülő eseményen két színpadon lesz műsor, a szervezők a könnyűzene és a népzene rajongói számára is csábító programot állítottak össze. Részletek itt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: