2017-06-20 13:03:47• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló június 26-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Az Ankora Cinemában június 23-tól


Transformers: Az utolsó lovag (Transformers - The Last Knight) - Az emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe. Világunk megmentése egy valószínűtlen szövetség kezében van, melynek tagjai Cade Yeager (Mark Wahlberg), Űrdongó, egy angol Lord (Sir Anthony Hopkins) és egy oxfordi professzor (Laura Haddock). Mindenki életében eljön a pillanat, amikor helyt kell állnia. A TRANSFORMERS - AZ UTOLSÓ LOVAGban az üldözöttekből hősök, a hősökből gonosztevők lesznek. Csak egy világ élheti túl: vagy az övék, vagy a miénk.

Volt egyszer egy Venice (Once upon a time in Venice) - Steve Ford magánnyomozó élete teljesen összeomlik, amikor a hírhedt alvilági banda ellopja imádott kutyáját, Buddyt. Amennyiben viszont szeretné látni, végre kell hajtania mindazt az őrültséget, amelyet a banda kér, így kénytelen-kelletlen bele kell keverednie egy drogügyletbe. A helyzetet az sem könnyíti, hogy közben egy bosszúszomjas szamoai testvérpár, egy uzsorás ostoba bérencei és még számos kétes fazon is a nyomában van. Steve azonban annyira bepöccen, hogy bármire hajlandó azért, hogy visszaszerezhesse szeretett kutyáját.

Színház


A Harag György Színtársulat júniusi műsorterve

19-én, hétfőn, 19:00 órakor TÉVEDÉSEK VÍGJÁTÉKA - Városi Színház, Nagykároly, nagyterem - Nádai István-bérlet
20-án, kedden, 19:00 órakor TÉVEDÉSEK VÍGJÁTÉKA - Városi Színház, Nagykároly, nagyterem - Bródy István-bérlet
24-én, szombaton, 18:00 órakor ÉVADZÁRÓ ÜNNEPI GÁLA – Szatmárnémeti Északi Színház, nagyterem – bérletszünet
27-én, kedden, 19:00 órakor MAYA - a nagyváradi Szigligeti Színház vendégjátéka - Szatmárnémeti Északi Színház, nagyterem - III. választott bérlet


Filharmónia


Június 22-én 18.30-tól a Tűzoltótorony parkjában felállított színpadon koncerteznek a szatmári filharmonikusok. A zenekart Franz Lamprecht állandó karmester vezényli majd, a szólista pedig Francesco Ionascu hegedűművész lesz.


Kiállítás


A Szatmári Képzőművészek Egyesülete Nyári Szalon címmel nyitja meg a tagság közös tárlatát csütörtökön, június 22-én, 16 órakor a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal Képzőművészeti Galériájában.

Közös kiállítást nyitottak a szatmári képzőművészet szakos diákok, Abkorovits Róbert tanítványai és magyarországi ifjú képzőművészek a Szatmár Megyei Tanács galériájában. Részletek itt.


Samfest Jazz


Június 22. és 25. között a szatmárnémeti Tűzoltótorony mellett felállított színpadon a hazai és a magyarországi művészeken kívül norvég, lengyel, belga és olasz zenészek lépnek majd fel, ezzel emelve az újjáélesztett Samfest Jazz színvonalát. Részletek itt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: