2017-06-14 08:53:17• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló június 19-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Az Ankora Cinemában június 16-tól


Verdák 3. (Cars 3.) - A legendás Villám McQueen egyszer csak ráeszmél, hogy partvonalra szorították imádott sportágának szélsebes ifjú versenyzői. Hogy ismét régi dicsőségében tündökölhessen, egy lelkes fiatal szerelő, Cruz Ramirez segítségéért folyamodik, aki tudja, miként lehet McQueen újra nyerő. A néhai Hudson Doki tanításai által is erősítve a #95-ös verda egy bajnok szívével bizonyítja a Szelep Kupa legjelentősebb futamán, hogy még nem áldozott le a napja!

Élesítve (Unlocked) - Alice Racine egykor a CIA legjobb kihallgatói közé tartozott, ám pályáját derékba törte, hogy nem tudott megelőzni egy több tucatnyi ártatlan életet követelő párizsi terrortámadást. Visszavonultan él Londonban és hivatali munkát lát el a kormány megbízásából, mikor visszahívják az ügynökséghez, hogy kapcsolatba lépjen egy gyanúsítottal, akiből egy újabb, közelgő támadásról kell információt kiszedni. Alice-nek sikerül szóra bírnia a foglyot, ám mielőtt továbbítaná feletteseinek az információt, hívást kap Langleyből. Csakhamar ráébred, hogy felültették, a CIA-be pedig áruló épült be. Menekülőre fogja és a kevés megbízható ismerőse segítségével igyekszik felkutatni a felelősöket, s az idővel versenyt futva megakadályozni egy halálos biológiai támadást London polgárai ellen.

Kipörgetve (Overdrive) - Luxusautókkal a francia Riviérán száguldozni király dolog. Andrew és Garrett (Scott Eastwood és Freddie Thorp) testvérek és tolvajok, méghozzá a legjobbak. Megbízást kapnak, hogy lopjanak el egy gyönyörű és több millió eurót érő Bugattit a festői Dél-Franciaországban élő helyi maffiafőnöktől. Ám egy vártalan baki folytán a nyerő párost tetten érik. A feldühödött tulajdonos, Jacomo Morier (Simon Abkarian) ráveszi a srácokat, fújják meg ősellensége legnagyobb becsben tartott trófeáját, egy 1962-es Ferrari 250 GTO-t, különben az életükkel kell fizetniük a ballépésük miatt.
A Foster tesók, akik már járatosak a balhés ügyekben, egy olyan tuti tervet eszelnek ki, amivel nem csak a menő járgányt szerezhetik meg, de a francia gengszternek is keresztbe tehetnek.

Színház


A Harag György Színtársulat júniusi műsorterve

14-én, szerdán, 17:00 órakor A DZSUNGEL KÖNYVE – Szatmárnémeti Északi Színház, nagyterem – Szigligeti Ede-bérlet
16-án, pénteken, 19:00 órakor TERECSKE – Szatmárnémeti Északi Színház, nagyterem – Deésy Jenő-bérlet
17-én, szombaton, 19:00 órakor TERECSKE – Szatmárnémeti Északi Színház, nagyterem – Diószeghy Iván-bérlet
18-án, vasárnap, 18:00 órakor A DZSUNGEL KÖNYVE – Kulturális Központ, Tasnád - Nóti Károly-bérlet
19-én, hétfőn, 19:00 órakor TÉVEDÉSEK VÍGJÁTÉKA - Városi Színház, Nagykároly, nagyterem - Nádai István-bérlet
20-án, kedden, 19:00 órakor TÉVEDÉSEK VÍGJÁTÉKA - Városi Színház, Nagykároly, nagyterem - Bródy István-bérlet
24-én, szombaton, 18:00 órakor ÉVADZÁRÓ ÜNNEPI GÁLA – Szatmárnémeti Északi Színház, nagyterem – bérletszünet
27-én, kedden, 19:00 órakor MAYA - a nagyváradi Szigligeti Színház vendégjátéka - Szatmárnémeti Északi Színház, nagyterem - III. választott bérlet


Filharmónia


Június 15-én 18.30-as kezdettel szimfonikus hangversenyt tartanak a filharmóniában. Vezényel: Robert Houlihan, szólistaként közreműködik Florian Rago hegedűművész.


Kiállítás


A Szatmári Képzőművészek Egyesülete, az Ovi D. Pop Egyesület és a Varadinum Photo School együttműködésében, június 8-án kiállítás nyílt a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal Képzőművészeti Galériájában. Kiállítanak a Varadinum Photo School szatmárnémeti végzősei: Bajnai Botond, Alina Buzilă, Czinzel László, Dula Zsolt, Florin Gherasim, Matécsa István, Motoz Adrian, Paulina Papp, Lavinia Pop, Călin Tătar és Vékony Adalbert.

Közös kiállítást nyitottak a szatmári képzőművészet szakos diákok, Abkorovits Róbert tanítványai és magyarországi ifjú képzőművészek a Szatmár Megyei Tanács galériájában. Részletek itt.


Épületvetítés


Hallottál már az épületvetítésről, angol nevén a video mappingről? Ez a modern vizuális művészeti ág két évvel ezelőtt debütált Szatmárnémetiben zárt térben. Csütörtökön 22 órai kezdettel először élheted át szabadtéren az épületvetítés varázsát. Részletek itt.


Canarro-koncert a Yoda Yoga Grill Terrace-on


Június 17-én 21 órai kezdettel újra a szatmárnémeti Yoda Yoga Fun&Grill Terrace-on lép fel a Canarro nevű, gipsy-dzsesszt játszó zenekar.


Megyei borfesztivál


A Szatmár Megyei Tanács a Szatmár Megyei Szőlőtermelők Egyesületével közreműködésben újszerű kezdeményezésben mutatja be a szatmári szőlőhegyeken termelt borokat. Ezen nemes foglalatosság szeretete, a fajták és készletek, valamint a borászati eljárások ismerete most egy különleges eseményben csúcsosodik ki június 17-18-án, Szatmárnémeti Új Főterén. Részletek itt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: