2014-07-01 16:46:44• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló július 7-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Július 4-től a Grand Mall Cinemában


Gondolkozz pasiaggyal 2 (Think like a man too) - A nagy sikerű Gondolkozz pasiaggyal című film folytatása, amely ugyanúgy Steve Harvey nyomdokaiban lépked, mint az első rész. Főhőseink ezúttal Las Vegas-ba érkeznek egy esküvőre. Azonban a romantikus hétvége kezd félrecsúszni, ahogy barátaink egyre kompromittáló helyzetekbe kerülnek, melyek azzal fenyegetnek, hogy félresiklatják a Nagy Eseményt.

Gondolkozz pasiaggyal 2

Third Person - A romantikus film három, egymással lazán kapcsolatban álló történetet mesél el. A Párizsban játszódó sztoriban Liam Neeson egy írót játszik, aki elvált a Mario Bello által megformált nejétől és meglátogatja szeretőjét, akit Olivia Wilde alakít. Megismerjük a kissé komplikált, bonyolult kapcsolatukat. New Yorkban Juliát (Mila Kunis) meggyanúsítják, hogy meg akarta ölni fiát, a vádak miatt a srác apjához (James Franco) kerül. A római történésekben Adam Brody karaktere az amerikai üzletember Sean az olasz fővárosba érkezik, ahol beleszeret a Moran Atais által játszott Monicába, majd megpróbálja kiszabadítani a nő elrabolt gyermekét, majd a férfi felteszi magának a kérdést, hogy vajon kihasználták-e vagy sem.

Third person

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Kiállítás


A Képzőművészeti Múzeumban június 17-én kiállítás nyílt és előreláthatóan három hétig tart nyitva a magyarországon élő, de szatmári gyökerekkel rendelkező Makó András festőművész alkotásaiból nyílt tárlat.

Újabb közös tárlattal jelentkeznek a Gergely Csaba által vezetett szatmári képzőművész-egyesület tagjai. A június 5-én Nyári Szalon címmel megnyitott tárlat helyszíne a Szatmár Megyei Tanács képzőművészeti galériája, itt láthatók július 2-ig az alkotóművészet különböző ágaihoz tartozó művek. Láthatunk szobrokat, fafaragványokat és grafikai alkotásokat is. További információk itt.

Május 29-én a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal képzőművészeti galériájában újabb kiállítást nyitottak meg. Ez alkalommal Tent Aurel alkotásai tekinthetők meg. Részletek itt.

A Képzőművészeti Múzeum első emeleti kiállítótermében etnofotó-kiállítás látható - a fényképészek a Bükkalja húsvéti néphagyományait, az ünnepre való készülődést örökítették meg. További információk.


III. SzamosFeszt - július 4-6-án tartják Cégénydányádon


Szatmárnémetitől alig 20 kilométerre nagyszabású kulturális és folk-fesztivált tartanak. Részletek és műsor ide kattintva.

A 2014-es SzamosFeszt programja

Skót hagyományos játékok világbajnoksága az Aquastarban


Szatmár megye történelmében első alkalommal rendeznek felföldi játékokat a következő hétvégén. És nem is akármilyen versenyt, hanem rögtön hivatalos világbajnokságot! Aki nem akar lemaradni e történelmi eseményről, az ne csináljon magának más programot, szombat és vasárnap délután pedig látogasson ki az Aquastar aquaparkba! Részletek itt.


Buli a Revel Klubban


Ezen a hétvégén is fergeteges bulit tartanak a Revelben. Szombat este irány a szatmári magyar fiatalok egyik kedvenc szórakozóhelye!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: