2016-06-28 16:14:39• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló július 4-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Július 1-jétől az Ankora Cinemában


Démonok között 2. (The Conjuring 2) - A paranormális esetek két világhírű kutatója, Ed és Lorraine Warren (Patrick Wilson és Vera Farmiga) valós, lejegyzett esetei között az egyik legmeghökkentőbb ez a történet. A páros ismét egy bajba került családon segít, és egy bajt okozó házat szeretne megtisztítani az ártó szellemektől.
Ezúttal Angliába hívják őket: egy négy gyerekét egyedül nevelő anya könyörög a démonűzők segítségéért: két lánya egyre furcsább jelenségeket tapasztal a vén házban.

És ami eleinte játéknak tűnt, az nemsokára megállíthatatlan, borzasztó valósággá válik...


Harag György Társulat


29-én, szerdán, 20:00 órakor - VILMOS ÉS KORMOS - MusiC'at Caffe & Pub - bérletszünet


Kiállítás


Május 19-én 16 órakor nyílt meg Haller Valentina (grafika), Illyés Sándor (festészet) és Rátz Izabella (papercut) képzőművészeti kiállítása a Szatmár Megyei Tanács Képzőművészeti Galériájában.

Június 16-án 16 órai kezdettel nyílt újabb kiállítás Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalában, amelyen Baráth Csaba Attila szatmári képzőművész alkotásait tekinthetjük meg. A kiállítás apropója Baráth 50. születésnapja. Részletek itt.


Utcazene Fesztivál


Szatmár a hétköznapokon ugyanolyan, mint a többi város. De július 1. és 3. között, az Utcazene Fesztiválon megtelik zenével, vidám és laza emberekkel. Húsz tehetséges zenekar és számos világjáró utcazenész népesíti be a tereket, hideg a fröccs, őszinte a mosoly.


Fan Fest - nézd az EB-meccseket az új városközpontban


A fejlettebb futballkultúrával rendelkező országokban a Fan Fest már egy jól bevett szokás. Nálunk viszont újdonságnak számít! Lényege, hogy az Október 25. téren, közismertebb nevén az új központban felállítanak egy hatalmas, 4×6 méteres kivetítőt, eléje pedig padokat helyeznek ki. A szervezők számításai szerint a Fan Fest mintegy hatszáz személyt képes befogadni, ám a Transilvania sugárút fölötti felüljárókra vezető lépcsőkre további százak ülhetnek majd le, a képernyő számukra is élvezhető minőségben lesz látható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: