2017-06-27 10:01:54• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló július 3-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Az Ankora Cinemában június 30-tól


Gru 3 (Despicable Me 3) - Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt - az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és Balthazar Brattnek hívják -, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. A minyonok azt remélik, Gru megragadja az alkalmat, és visszatér a bűn útjára, de amikor Gru világossá teszi, hogy már visszavonult mindettől, akkor a minyonok felmondanak, és elindulnak a saját fejük után.

Nyomd, bébi, nyomd (Baby Driver) - Bébi (Ansel Elgort) első ránézésre ártatlan, mint egy ministránsfiú. Hallgatag, odavan a jó zenéért, és egy helyes csajért (Lily James). Csak munka közben táltosodik meg - de akkor képtelenség utolérni, és nem is nagyon ajánlatos megpróbálni. Ugyanis Bébi bankrablók sofőrje: a legprofibbak is szeretnek rablás után vele menekülni, mert aki mellette ül a kocsiban, biztonságban érezheti magát.
De egy akció rosszul sül el, és a srácnak attól kezdve nem a zsaruk elől kell menekülnie, és nem mások bőrét menti. Doc, a félelmetes bandafőnök (Kevin Spacey) tűzött ki a fejére vérdíjat. És aki neki nem adja meg az elsőbbséget, az jobb, ha inkább megpróbál egy másik országban leparkolni...

Színház


A Harag György Színtársulat júniusi műsorterve

27-én, kedden, 19:00 órakor MAYA - a nagyváradi Szigligeti Színház vendégjátéka - Szatmárnémeti Északi Színház, nagyterem - III. választott bérlet


Filharmónia


Június 29-én 18.30-tól a filharmónia koncerttermében Halálon túli szerelem címmel részleteket láthatunk-hallhatunk C. W. Gluck Orfeusz és Euridiké című operájából.


Kiállítás


A Szatmári Képzőművészek Egyesülete Nyári Szalon címmel nyitotta meg a tagság közös tárlatát a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal Képzőművészeti Galériájában.

Közös kiállítást nyitottak a szatmári képzőművészet szakos diákok, Abkorovits Róbert tanítványai és magyarországi ifjú képzőművészek a Szatmár Megyei Tanács galériájában. Részletek itt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: