2016-07-19 11:50:18• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló július 25-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Az Ankora Cinemában


Jégkorszak: A nagy bumm (Ice Age: Collision Cours) - A horda nem hordja el magát: a jégkorszak sztárjai (Sid, Manny és Diego) valamint rokonaik, szerelmeik és a tápláléklánc összes gyöngyszeme pályája legnagyobb, leglátványosabb kalandjába keveredik. Akkorába, amibe beleremeg a Föld!

És egyszerre történik minden. Motkány véletlenül egy jégbe fagyott űrjárműre akad, természetesen nem ért semmit, és természetesen hihetetlen folyamatokat indít be - pedig csak egy makkot szeretne elspájzolni.
Ez alatt Manny a férjhez készülő lányától való elszakadást gyakorolja, Diego, szintén rájön, hogy a kardfog nem feltétlen akadálya a családalapításnak, és Sid kénytelen szembenézni a ténnyel: az összes barátja rátalált az igaz szerelemre, csak ő nem. De azután szembenéz egy dögös lajhárlánnyal is...


Kiállítás


Június 30-án, 16 órakor nyílt meg a Nyári Fesztivál a Szatmári Megyei Tanács Képzőművészeti Galériájában. Kiállítanak a Szatmári Képzőművészek Egyesületének tagjai: Gergely Csaba, Tillinger Stefan, Keresztesi Monica, Cherecheș Alexandra, Belánszky Demkó Beáta, Rusu Luminița, Sălăjan Cătălin, Moldovan Cristina, Ardelean Anton, Guga Margareta, Bordaș Vasile, Moldovan Brândușa, Estan Ecaterina, Foris Ecaterina, Băbuț Dorica, Martincă Oana, Rátz Izabella, Bokor Károly, Haller Valentina, Ruștiuc Mircea, Kohán Angéla, Dragoș Vasile.

Június 16-án 16 órai kezdettel nyílt újabb kiállítás Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalában, amelyen Baráth Csaba Attila szatmári képzőművész alkotásait tekinthetjük meg. A kiállítás apropója Baráth 50. születésnapja. Részletek itt.

 

Szombaton tartják a Kossuth-kertben az Egyházmegye Napját


Negyven sátor, ezer bejelentkezett résztvevő, Eperjes Károly előadása, Eucharist koncert és szabadtéri püspöki szentmise a Szatmári Római Katolikus Egyházmegye Napján, a Kossuth-kertben. Részletek itt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: