2015-07-14 16:19:17• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló július 20-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Július 17-től a Grand Mall Cinemában


A Hangya (Ant Man) - A Marvel Moziuniverzum következő epizódjában a nézők megismerkedhetnek az eredeti Bosszúállók egyik alapítójával, aki első alkalommal látható a mozivásznon. A Hangya szuperképessége, hogy rendkívül kis méretűre tud zsugorodni, miközben ereje megsokszorozódik.

A Scott Lang polgári névre hallgató, rendkívül sikeres tolvaj sorsa úgy alakul, hogy akarva-akaratlanul hőssé válik, amikor segítenie kell egykori mentorának, Dr. Hank Pymnek. A doktor által tervezett speciális Hangya páncélra gonosz erők vetettek szemet, a két férfinak ezért meg kell akadályozni, hogy a különleges öltözet rossz kezekbe kerüljön. Pymnek és Langnek ezért együtt kell dolgoznia, hogy végrehajtsák a tökéletes rablást és ezzel megmentsék a világot.

Magic Mike XXL - A fiúk tovább vetkőznek. Magic Mike (Channing Tatum) alapszabálya nem változott: miért szégyellné az ember azt, ami könnyen megy, pénz jár érte, lehet inni közben és jó móka. Ezúttal azonban nem kötik magukat ugyanahhoz a színpadhoz. A kigyúrt csapat nagyobb sikerre vágyik, és elindul egy versenyen, amelyet férfitáncosok számára hirdettek meg. Most is vetkőzniük kell, de a tét sokkal nagyobb. Ők úgy érzik: életre-halálra megy a játék.

Magic Mike XXL

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Kiállítás


Képzőművészeti kiállítás látható a Szatmár Megyei Tanács Képzőművészeti Galériájában. Kiállítanak: Bordaş Vasile, Buze Corina és Mák Zsolt, a Szatmári Képzőművészek Egyesületének tagjai.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal előcsarnokában a Kolozsvári Képzőművészek Egyesületének tagjai állítottak össze kiállítást munkáikból: Manole Ciui, Eva Dolha, Gabriela Dan, Mihail Gagea, Larisa Onis, Octavian Popescu, Luminita Rusu, Ionica Todea, Cornel Vana és Cornelia Vidrascu alkotásai láthatók.

Július 15-én 17 órai kezdettel képzőművészeti kiállítás nyílik a Szatmár Megyei Hagyományos Kultúrát Megőrző és Támogató Központ Rákóczi (Mihai Viteazul) utca 32 szám alatti székhelyén. Chereju Jenica Chiuzbaian alkotásaiból nyílik tárlat.


André Rieu koncertje élőben a Grand Mall moziban


Élőben közvetítik a Grand Mall mozijában André Rieu idei maastrichti koncertjét július 18-án. Részletek itt.

Villa Karul - Középkori fesztivál Nagykárolyban


Szombaton és vasárnap középkori fesztivált tartanak Nagykárolyban, a Károlyi kastély kertjében. A rendezvény programja itt érhető el.


Középkori fesztivált tartanak Erdődön


Erdődön immár negyedik alkalommal szerveznek középkori fesztivált a hétvégén. A rendezvényeket főképp a várban és környékén tartják. Pénteken 17 órától kezdődik a program a vár közelében, szombaton már reggel 10-kor kezdődnek a rendezvények és éjfélig tartanak. Vasárnap 11 órától kezdődik a műsor. Számos hagyományőrző egyesület képviselői, korhű harci díszbe öltözött tagjai tartanak majd különböző előadásokat, foglalkozásokat és bemutatókat a rendezvény keretében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: