2016-07-12 12:50:13• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló július 18-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Az Ankora Cinemában


Tarzan legendája (The Legend of Tarzan) - John Clayton (Alexander Skarsgard) jól öltözött és jól nevelt úriember, a viktoriánus Anglia átlagos polgára. De csak egy évtizede. Éppen amikor már minden jóakarója azt hinné, hogy a benne lapuló vadember végleg eltűnt, hírét veszi, hogy egykori otthonában, Kongóban gonosz dolgok zajlanak. Egy bánya új területeket foglal, nem ismer kíméletet, és már az ő régi barátait is veszélyezteti.

A férfi odautazik, és kénytelen harcba szállni a civilizáció pusztító erejével. És miközben minden eszközt bevet, hogy megállítsa a fehér ember terjeszkedését, saját maga is visszaváltozik azzá, akinek született, és aki titokban mindig is volt. Ahogy a ruha lefoszlik róla, ismét ő lesz a dzsungel ura, a vadon szövetségese, a legyőzhetetlen Tarzan.

Mike és Dave esküvőhöz csajt keres (Mike and Dave Need Wedding Dates) - Mike és Dave igazi sportember: ők a felelőtlen bulizás, az elhajlás, a komolytalanság és fel nem növés bajnokai. A sok futó kapcsolatnak csak egy hátránya van: amikor nővérük férjhez megy, fogalmuk sincs, kit vigyenek magukkal a hawaii lakodalomba. Így aztán, feladnak egy hirdetést, ami viszont valahogyan önálló életre kel: pillanatok alatt százezrek látják és lájkolják a szöveget.

A sok jelentkező között a srácok végre rátalálnak az igazira: arra a két csajra, aki felelőtlen bulizásban, elhajlásban és komolytalanságban is túltesz rajtuk.

Újra eljön a megtisztulás éjszakája (The Purge: Election Year)


Kiállítás


Június 30-án, 16 órakor nyílt meg a Nyári Fesztivál a Szatmári Megyei Tanács Képzőművészeti Galériájában. Kiállítanak a Szatmári Képzőművészek Egyesületének tagjai: Gergely Csaba, Tillinger Stefan, Keresztesi Monica, Cherecheș Alexandra, Belánszky Demkó Beáta, Rusu Luminița, Sălăjan Cătălin, Moldovan Cristina, Ardelean Anton, Guga Margareta, Bordaș Vasile, Moldovan Brândușa, Estan Ecaterina, Foris Ecaterina, Băbuț Dorica, Martincă Oana, Rátz Izabella, Bokor Károly, Haller Valentina, Ruștiuc Mircea, Kohán Angéla, Dragoș Vasile.

Június 16-án 16 órai kezdettel nyílt újabb kiállítás Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalában, amelyen Baráth Csaba Attila szatmári képzőművész alkotásait tekinthetjük meg. A kiállítás apropója Baráth 50. születésnapja. Részletek itt.


Véndiáktalálkozó


Július 15-én és 16-án lesz az idei Véndiáktalálkozó. A szervezők már elkészítették az esemény részletes programját is: a megszokott véndiák-ballagás mellett kulturális rendezvények és sportesemények is színesítik a programot. Aki pedig kerek évfordulós találkozóra készül, még jelezheti az osztályfoglalást a szervezőknél! A teljes programot itt találod.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: