2018-07-10 07:09:20• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló július 15-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

 

Mozi


A Hangya és a Darázs (Ant-Man and the Wasp) A Marvel Studios új filmjében az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit követően 
Scott Lang kénytelen viselni döntései következményeit szuperhősként és apaként egyaránt. Próbál egyensúlyozni a magánéletében és a Hangyaként reá nehezedő felelősséggel, ám mikor Hope van Dyne és Dr. Hank Pym felkeresi, újabb küldetésre indul. A Darázs személyében társat is kap, így csapatban derítenek fel súlyos titkokat a múltból. 


Haverok harca (Tag): Kalandra vágysz? Szeretsz idegen emberek házában bujkálni, az ország másik felében dolgozó alakok munkahelyét megostromolni, vagy csak előugrani egy régi barát kertjében a bokorból, amikor ő a legkevésbé számít rád? Nem vagy egyedül.


Néhány régi iskolatárs a ballagás napján megfogadta, hogy megőrzi magában a kisgyereket, és a régi haverjainak is segít ugyanebben. Évente egyszer vérre menő fogócska/bújócska veszi számukra kezdetét – ugyanaz, ami valaha az iskolaudvarban, csak most az egész ország a pálya. Vadásznak egymásra, becserkészik és meglepik egymást… mindegy, hogy áldozatuk dolgozik, csajozik, vagy gyereket nevel-e éppen. Játék az egész, de ők nagyon komolyan veszik. Ettől annyira viccesek.


Az év egyik legjobb alapötletével rendelkező vígjátéka megtörtént eseten alapul, de olyan fordulatos, mintha 15 forgatókönyvíró dolgozott volna rajta – és csupa nagyszerű komédiás alakítja a főszerepet.


 

Kiállítás


Ismét megnyitotta kapuit a kortárs művészet iránt érkelődők előtt az Atelier - Műhely néven ismertté vált kiállítás. Ez alkalommal nem kevesebb mint 12 művész mutatja meg alkotásait a nagyközönségnek. A Vécsey-ház kiállítótermében Valer Sasu, Radu Ciobanu, Alexandru Ciobotariu, Lola Berciu, Cristina Busuioc, Aurelian Busuioc, Csilla Râpa, Annamaria Antal, Liviu Scripor, Timea Mitroi, Gabriela Kiraly és Edward Herceg művei tekinthetők meg. A tárlat augusztus közepéig megtekinthető.



Fesztivál/Szabadtéri program 


A zenészek mellett úszó színpad, akrobaták és zsonglőrök is várnak az idei Utcazene Fesztiválon. 

Egy hétvége erejéig az utcazene fővárosává válik Szatmárnémeti, ugyanis a július 13. és 15. közötti hétvégén ismét megrendezésre kerül a Street Music Festival, mely az eddigieknél még színesebb programmal várja a műfaj szerelmeseit és azokat is, akik még csak most ismerkednek az utcazenével. Bővebb információt az alábbi linkre kattintva találhatsz. 

 

Véndiáktalálkozó


Idén július 13-án és 14-én tartja hagyományos, több ezer embert megmozgató találkozóját a Véndiákszövetség. Részletes leírás az eseményről az alábbi linkre kattintva érhető el. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: