2015-07-08 15:06:24• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló július 13-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Július 10-től a Grand Mall Cinemában


Minyonok (The minions) - A Minyonok története az idők kezdetétől ered. A minyonok sárga egysejtű organizmusként kezdték, és fejlődtek a korokon át, és mindig a leggrúsabb gazdákat szolgálták. Mivel ezeket a gazdákat - a T-Rextől Napóleonig - folytonosan elveszítették, a minyonoknak most nincs kit szolgálniuk, és mély depresszióba zuhantak.

Ám egy Kevin nevű minyonnak van egy terve, és Stuarttal, a lázadó tinédzserrel és az imádnivaló kis Bobbal karöltve nekivágnak a világnak, hogy megkeressék azt az új gonosz főnököt, akit a fajtájuk követhet. A trió izgalmas utazásba kezd, amely végül elvezet a következő lehetséges gazdájukhoz, a Bíbor Túlölőhöz, a világ első női szupergonoszához. A jeges Antarktiszról a 60-as évek New Yorkjába utaznak, majd Londonban kötnek ki, ahol az eddigi legnagyobb kihívásukkal kell szembenézniük: meg kell menteniük a minyon fajt? a kipusztulástól.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Kiállítás


Július 9-én, 16 órakor a képzőművészeti kiállítás megnyitójára kerül sor a Szatmár Megyei Tanács Képzőművészeti Galériájába. Kiállítanak: Bordaş Vasile, Buze Corina és Mák Zsolt, a Szatmári Képzőművészek Egyesületének tagjai.

A polgármesteri hivatal előterében a Kolozsvári Képzőművészek Egyesület tagjainak munkáiból állítottak össze kiállítást: Manole Ciui, Eva Dolha, Gabriela Dan, Mihail Gagea, Larisa Onis, Octavian Popescu, Luminita Rusu, Ionica Todea, Cornel Vana és Cornelia Vidrascu alkotásai láthatók.


Véndiáktalálkozó


Pénteken és szombaton rendezi meg a Véndiákszövetség immár huszonnegyedik alkalommal a Véndiáktalálkozót. Részletek és program itt.


Csütörtökön kezdődik a Szabadság Feszt


Bihar megye legnagyobb, és a Partium egyik legnagyobb ifjúsági fesztiválja, a Szabadság Feszt július 9-én, csütörtökön kezdődik és 12-éig, vasárnap estig tart Margittán, a város új termálstrandján. Részletek itt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: