2016-01-12 13:55:18• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló január 18-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Január 15-től a Grand Mall Cinemában


Aljas nyolcas (The Hateful Eight) - Az Aljas nyolcas főhősei sokat próbált fejvadászok, akik az amerikai polgárháborút követő időszakban találkoznak egymással Wyoming erdős vidékein. Egy kemény hóvihar elől menekülve kénytelenek egy helyen meghúzni magukat, a kényszerű összezártság eredménye pedig ármány és intrika. Vajon túlélik-e a vihart az egymás megtévesztésével és átverésével boldogulni próbáló hét(nyolc)próbás gazemberek?

Pofázunk és végünk Miamiban (Ride Along 2) - A kőkemény zsaru és a kőlúzer sógorjelölt ezúttal Miamiban támadja be a bűnözőket és a rekeszizmokat.

Pofázunk és végünk Miamiban

Norm, az északi (Norm, of the North) - Norm, a bőbeszédű jegesmedve egy egyszerű kérdésben hajthatatlan: a turistáknak semmi keresnivalója az Északi-sarkon. Amikor egy eszelős ingatlanfejlesztő a fejébe veszi, hogy luxuslakásokat épít otthona jegére, Norm azt teszi, amit minden normális jegesmedve tenne a helyében: felveszi a kesztyűt és egy csapat arasznyi, rettenthetetlen lemminggel az oldalán elindul New Yorkba, hogy egyszer és mindenkorra jegelje az üzletet.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Filharmónia


Fiatal művészek a főszereplői a január 14-én tartandó komolyzenei koncertnek, amit 18.30 órai kezdettel tartanak a filharmóniában. A szimfonikus hangversenyen Stefan Novak vezényli a zenekart, közreműködnek: Crina Varga és Vizi Emőke gordonkaművészek, Incze Róbert szaxofon-művész,  valamint Toma Iulia és Pop Syma zongoraművészek.

Színház


A Harag György Színtársulat januári műsorterve:

15-én, pénteken, 19:00 órakor - MÁGNÁS MISKA - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti, nagyterem - bemutató - Ady Endre-bemutatóbérlet

16-án, szombaton, 10:00 órakor - MÁGNÁS MISKA - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti, nagyterem - Arany János-bérlet

19:00 órakor - MÁGNÁS MISKA - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti, nagyterem - Török István-bérlet

17-én, vasárnap, 19:00 órakor - MÁGNÁS MISKA - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti, nagyterem - Szilágyi Domokos-bérlet

20-án, szerdán, 19:00 órakor - MÁGNÁS MISKA - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti, nagyterem - bérletszünet

23-án, szerdán, 10:00 órakor - BABSZEM JANKÓ - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti, nagyterem - Szigligeti Ede-bérlet

24-én, csütörtökön, 17:00 órakor - RONCSDERBY - Szatmárnémeti Északi Színház Ács Alajos Játékszín - bemutató - bérletszünet (Méhes Kati egyéni előadása - X. Magyar Kultúra Hete)

29-én, pénteken, 17:00 órakor - JÚLIA - Szatmárnémeti Északi Színház Ács Alajos Játékszín - bemutató - bérletszünet (Rappert-Vencz Stella egyéni előadása - X. Magyar Kultúra Hete)

31-én, vasárnap, 18:00 órakor - JÖVŐRE, VELED, UGYANITT - Kulturális Központ, Tasnád - Nóti Károly bérlet

 

A színház a műsorváltoztatás jogát fenntartja!


Kiállítás


A Szatmár Megyei Múzeum képzőművészeti részlegén Z. Erdei Anna grafikusművész és Zagyva László szobrászművész közös tárlata. Részletek itt.

A Szatmár Megyei Tanács képzőművészeti galériájában látható a Téli Szalon címet viselő tárlat, amelyen a Szatmári Képzőművészek Egyesületének számos tagja mutatja meg legfrissebb munkáit. Részletek itt.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal galériájában festészeti és szobrászati kiállítás látható. Részletek itt.


Kisállatkiállítás


Az expó január 15-én, péntek reggel 8 órakor nyitja meg kapuit a városi strand parkolójának közvetlen közelében, a Gomba-épületben. Pénteken és szombaton 8-18, vasárnap pedig 8-15 óra között látogatható a kiállítás. Részletek itt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: