2015-01-06 16:35:01• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló január 12-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Január 9-től a Grand Mall Cinemában


Elrabolva 3 (Taken 3) - Bryan Mills ezúttal egy összetettebb balhéba keveredik, mint egy emberrablás. Az igazságszolgáltatás ellen kell menekülnie, ugyanis a feleségének meggyilkolását akarják ráverni. A tőrbecsalóinak felkutatásában már semmi sem akadályozza, mert számára csak egy számít, hogy a lánya biztonságban legyen.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

A Grand Mallban csütörtökön két teljes árú jegy mellé egy adag popcornt kapsz ajándékba! Minden hétfőn, ha egy teljes árú jegyet veszel, egy jegyet ajándékba kapsz.


Szimfonikus koncert


Minden évben hatalmas az érdeklődés a Dinu Lipatti Filharmónia újévi ünnepi koncertjét illetően. Az idei évben azonban már a megszokottnál is többen szerettek volna részt venni ezen, ezért már karácsonykor minden jegy elfogyott a csütörtöki, január 8-án megtartandó Strauss-koncertre. A filharmónia vezetősége emiatt úgy döntött, hogy duplázni fog, azaz a koncertet újrajátssza pénteken, január 9-én is. A koncertek a már megszokott időpontban, 18.30-tól kezdődnek.


Kiállítás


Leonte Gabriella grafikáit láthatjuk az Art Caffében. A tárlatról bővebben itt olvashatsz.

A Nomanid Productions által szervezett Pho-T0ne fotókiállítás-sorozat tárlatát láthatják Miracles of Iceland címmel az Old Place Pubban. Mihály Zoltán szatmári fotós csodálatos tájképeivel ismerkedhetünk meg ebben, amelyek - mint azt a cím is mutatja - Izland varázslatos vidékeit mutatják be. Részletek itt.

Január 8-ig látogatható Szodoray Parádi Hajnalka kiállítása a Képzőművészeti Múzeumban. Az elsősorban szobrászként ismert művész a tárlatban a szobrok mellett grafikáit és festményeit is a nagyközönség elé tárja. Részletek itt.

Kortárs olasz képzőművész, Antonio del Donno kiállításával veszi kezdetét a kiállítások sora a Szatmár Megyei Múzeumban. Az idei év első kiállítója igen neves alkotó, akinek tárlata nagy sikert aratott már a nagybányai és a nagyváradi közönség körében. A kiállítás megnyitójára január 8-án, 15 órai kezdettel kerül sor a Szatmár Megyei Múzeum Árpád (Vasile Lucaciu) utcai épületében.

 

Buli a Revel Klubban


Ezen a hétvégén is remek buli lesz a Revelben! Ha unod magad vagy csak ismerkedni szeretnél, ne késlekedj! Szombaton irány a szatmári és környékbéli fiatalok egyik kedvenc szórakozóhelye, a Revel klub!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: