2016-01-05 14:30:33• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló január 11-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Január 8-tól a Grand Mall Cinemában


Joy - Joy (Jennifer Lawrence) neve azt jelenti: öröm. És valószínűleg nem véletlenül. Különleges nő: szeszélyes, bolondos, elszánt és erős; és bármire hajlandó, hogy együtt tartsa családját, melynek tagjai legalább olyan dilisek és olyan makacsok, mint ő maga. Nincs túl sok esélye a sikerre. És ez ad neki szárnyakat. A szükség és egy álom, amelyhez gyerekkora óta ragaszkodik, végül elrepíti odáig, hogy egy sok millió dollár értékű vállalatbirodalom alapítója legyen.

Megjött Apuci (Daddy's Home) - Will Ferrell legújabb vígjátékában egy galamblelkű rádiós nagyfőnököt alakít, aki nagyon szeretne felesége két gyerekének a legjobb nevelőapja lenni - de nem számít arra, hogy felbukkan a hiperlaza és élősködő vérszerinti apa, és így komoly versenyre kényszerül a gyerekek kegyeiért.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Filharmónia


Csütörtökön és pénteken, azaz január 7-én és 8-án ünnepi újévi koncertet tartanak a Dinu Lipatti Filharmónia hangversenytermében. A zenekart Shinya Ozaki japán karmester vezényli majd, a koncert szólóénekesei pedig Oana Trimbitas szopránénekesnő és Petre Burca basszus lesznek.

Kiállítás


A Pho-T0ne kiállítássorozatban, az Old Place-ben ez alkalommal Ciprian Jula mutatja be az Olaszországban készített fotóit a "Bella Italia" című tárlatában.

A Szatmár Megyei Múzeum képzőművészeti részlegén Z. Erdei Anna grafikusművész és Zagyva László szobrászművész közös tárlata. Részletek itt.

A Szatmár Megyei Tanács képzőművészeti galériájában látható a Téli Szalon címet viselő tárlat, amelyen a Szatmári Képzőművészek Egyesületének számos tagja mutatja meg legfrissebb munkáit. Részletek itt.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal galériájában festészeti és szobrászati kiállítás látható. Részletek itt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: