2017-02-21 13:05:12• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló február 27-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Az Ankora Cinemában


John Wick: 2. felvonás (John Wick: Chapter 2) - John Wick (Keanu Reeves), a visszavonult bérgyilkos sosem nyugszik. Miután a magányos harcos New Yorkot totális csatatérré változtatta, és bosszúhadjárata során egy sereg gyilkost iktatott ki, újra ringbe száll. Wick egykori társa, egy titokzatos nemzetközi bérgyilkos szervezet irányítását akarja megkaparintani magának, így ráveszi cimboráját, hogy ismét csatasorba álljon. Wicket kötelezi az eskü, így vonakodva, de Rómába utazik, ahol a világ legveszélyesebb gyilkosaival kell szembenéznie. És a legenda egy még durvább, még brutálisabb háborúban találja magát.

Körök (Rings) - A közkedvelt Kör sorozat újabb fejezetében Julia, a fiatal lány aggódni kezd barátja miatt, mivel a fiú egy sötét szubkultúrába keveredik, amely egy rejtélyes videokazetta körül alakult ki. A kazettán van egy film, amit ha valaki megnéz, az állítólag hét nappal később meghal. Julia feláldozza magát, hogy megmentse szerelmét, ám eközben szörnyű felfedezésre bukkan: van egy film a filmen belül, amit eddig még senki sem vett észre...


Színház


21-én, kedden, 9:30 órakor HAMUPIPŐKE - Szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza, kisterem

11:00 órakor HAMUPIPŐKE - Szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza, kisterem

17:00 órakor CSALAFINTA HOZOMÁNY - Szatmárnémeti Északi Színház, nagyterem - Szabadkai József-bérlet

22-én, szerdán, 9:30 órakor HAMUPIPŐKE - Szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza, kisterem

11:00 órakor HAMUPIPŐKE - Szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza, kisterem

13:00 órakor SEMMI - Szatmárnémeti Északi Színház, Ács Alajos Játékszín - bérletszünet

23-án, csütörtökön, SEMMI - Szatmárnémeti Északi Színház, Ács Alajos Játékszín - bérletszünet

24-én, pénteken, 19:00 órakor TÉVEDÉSEK VÍGJÁTÉKA - Szatmárnémeti Északi Színház, nagyterem - Deésy Jenő-bérlet

25-én, szombaton, 19:00 órakor TÉVEDÉSEK VÍGJÁTÉKA - Szatmárnémeti Északi Színház, nagyterem - Diószeghy Iván-bérlet

18:00 órakor JÚLIA - Szatmárnémeti Északi Színház, Ács Alajos Játékszín - bérletszünet

28-án, kedden, 17:00 órakor „NYÍLT SEBE VAGYOK A SZÍVEN SZÚRT VILÁGNAK..." - Nagykárolyi Kulturális Központ, Deák Endre terem - bérletszünet

 


Filharmónia


Február 23-án, csütörtökön 18.30-tól szimfonikus hangversenyt tartanak a filharmóniában. Vezényel: Mihnea Ignat, szólistaként közreműködik Boda Balázs zongoraművész.


Kiállítás


Január 26-án, 16 órakor képzőművészeti kiállítás nyílt a Szatmár Megyei Tanács Képzőművészeti Galériájában. Kiállítanak a Szatmári Képzőművészek Egyesületének tagjai, Zilahi-Kató Klára (fénykép) és Szigeti Camelia (festmény).

Február 16-án, 16 órakor Guga Margareta szatmárnémeti festőnő képzőművészeti kiállításának megnyitójára került sor a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal Képzőművészeti Galériájában.

A Szépművészeti Múzeumban február 16-án 14 órakor nyílt meg Andrea Tamasan egyéni tárlata.

Február 23-án 14 órai kezdettel fotókiállítás nyílik a Szatmár Megyei Hagyományos Kultúrát Megőrző és Támogató Központban. Az ingyenesen látogatható tárlatban Máramaros és Szatmár megyei vidéki települések életét bemutató etno-fotók láthatók.


Könyvbemutató


Az Erdélyi Magyar Civil Évkönyv szatmárnémeti bemutatója február 23-án, csütörtökön, 17 órakor lesz a Szatmár Megyei Múzeum (Vasile Lucaciu sugárút 21. szám) Steuer-könyvtártermében, ahol házigazdaként Kereskényi Sándor, a kötetet szerkesztő és bevezető tanulmányát író Bodó Barna és Szabó Kinga Mária újságíró várja az érdeklődőket. Részletek itt.


Farsangi buli


A Szatmári Gemeinsam Német Ifjúsági Szervezet február 24-én, pénteken farsangi bált rendez a Svábház Wendelin Fuhrmann termében (V. Lucaciu 9). A rendezvény programja 17 órakor kezdődik szórakoztató játékokkal és versenyekkel kicsiknek és nagyoknak. Fellép a Johann Ettinger Liceum gyermektánccsoportja, a Gemeinsam ifjúsági tánccsoportja valamint a Gute Laune felnőtt tánccsoport.

 

Nyílt napot tartanak február 27-én a Primagymben


Február 27-én, hétfőn, újabb nyílt nappal örvendezteti meg az egészséges életmód és a rendszeres testmozgás híveit a Primagym. Az edzőterem kicsi, nagy és fitness-termében szinte az egész nap folyamán lesznek rendezvények, gyakorlatilag az összes mozgásformát ki lehet ingyenesen próbálni. Olyan különlegességekbe is bele lehet majd kóstolni, mint a Tube training, a Pilates-szel fűszerezett bodyART Best Age, vagy a Myofascial Training. Részletek itt.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: