2014-02-18 12:55:17• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló február 23-ig

Új filmek, színdarabok, érdekes előadások, rendezvények és koncertek február 23-ig.

Február 21-től a Grand Mall Cinemában


3 nap a halálig (3 Days to Kill): Ethan Runner (Kevin Costner) az ügynökség legjobb embere, aki gyógyíthatatlan betegségben szenved. Úgy dönt, hogy feladja eddigi életét, mert újra akarja építeni elhidegült kapcsolatát feleségével és lányával. Amikor a titkosszolgálat kínál neki egy kísérleti, életmentő gyógyszert egy utolsó küldetésért cserébe, nem tudja visszautasítani. Két feladata lesz: miközben keresi a világ legkeményebb terroristáját, életében először kell figyelnie lányára is.

Új film Kevin Costnerrel

Pompeji (Pompeii) - Időszámításunk szerint 79-et írunk. Pompeji, a Római Birodalom ékköve, a korrupció melegágya, a kísértés kikötője egykor veszélyes helynek számított a folyamatos földrengések miatt. Ám a Vezúv sötét haragja az első századra teljesen feledésbe merült. A birodalom gazdag lakói élik fényűző hétköznapjaikat, míg a rabszolgák az arénában harcolnak a túlélésért, de egy valamire senki nincs felkészülve: a szunnyadó tűzhányó pusztító erejére. Milo, a gladiátor (Kit Harington) az idővel fut versenyt, mikor egy váratlan földrengés következtében hatalmas robajjal kitör a vulkán: meg kell találnia szerelmét (Emily Browning), hogy kimenekítse a hamuval elárasztott városból mielőtt azt teljesen betemeti a láva, és a szüntelenül aláhulló kőzápor.



Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Színház


A Harag György színtársulat februári műsorterve

19-én, szerdán 17 órakor - Mirandolina - Kölcsey Ferenc bérlet - szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza, nagyterem

A színház a műsorváltoztatás jogát fenntartja!


Kiállítás


Kiállítás látható a Szatmár Megyei Múzeum földszinti termében dák szerszámokból, csontból készült eszközökből. További információk itt.

Csütörtök óta új képzőművészeti kiállítás díszíti a polgármesteri hivatal galériájának falait. Ez alkalommal Bihari Beatrix, Buze Corina és Szodoray Parádi Hajnalka alkotásai lettek kiállítva. Bővebb információk itt.

A Szatmár Megyei Múzeumhoz tartozó Képzőművészeti Múzeum emeleti kiállítótermeiben kiállítás tekinthető meg, amelyen az intézmény tulajdonában levő portrékat - szobrokat festményeket és grafikákat - mutatnak be a nagyközönségnek. Részletek itt.

Filharmónia


Csütörtökön, február 20-án 18.30 órai kezdettel kamarazenei koncertet tartanak a Dinu Lipatti Filharmóniában. A koncert fellépői a Debreceni Konzervatórium kamarazenekarai lesznek.


Táncház


Nagyszabású táncházat tartanak február 23-án a Református Gimnázium tornatermében. A szatmári táncház-mozgalom feltámasztása az egyik célja annak az élőzenés táncháznak, amelyen a Folker zenekar fogja szolgáltatni a talpalávalót. Bővebb információk itt.


Revel Klub


Szombat éjszaka újra fergeteges buli lesz a szatmári magyar fiatalok kedvenc szórakozóhelyén, a Revel Klubban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: