2014-12-23 12:26:19• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló december 29-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Színház


A Harag György Színtársulat decemberi műsorterve

30-án, kedden 19:00 órakor - Én és a kisöcsém - bemutató - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti - nagyterem

31-én, szerdán 18:00 órakor - Én és a kisöcsém - szilveszteri díszelőadás - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti - nagyterem


December 26-tól a Grand Mall Cinemában


Annie - Annie (Quvenzhané Wallis) árva, és élvezi. Nem mintha bármi vicces lenne az árvaházi mindennapokban: a gonosz főnéni (Cameron Diaz) legalább is mindent elkövet, hogy megkeserítse védtelen neveltjei életét. De a kislányok hada - és leginkább a cserfes, mókás, ötletekből kifogyhatatlan címszereplő - szerencsére mindig okosabb, gyorsabb, ravaszabb nála. A nevelőnő és az árvák közti háborúskodás talán sosem érne véget, ha Mr. Stacks (Jamie Foxx), a milliomos iparmágnás nem indulna a polgármester-választáson. Kampánya részeként kiválaszt egy árvát, magához veszi, és ha újságírót vagy fotóst lát a közelben azonnal igyekszik jó apaként viselkedni. Annie persze az új környezetében sem nyughat: igazságérzete és humorérzéke alaposan felforgatja az egyszerű pénzember mindennapjait - és olyan érzéseket kelt életre benne, amelyekről nem is tudta, hogy léteznek.

Annie

Éjszaka a múzeumban - A fáraó titka (Night at the Museum: Secret of the Tomb) - Sokáig nem tudta a világ, milyen izgalmas, tarkabarka élet zajlik egy múzeumban zárás után. Egy kezdő múzeumőr, Larry Daley (Ben Stiller) kellett hozzá - azóta a múzeum nem poros tárlókat és unalmas, udvarias álldogálást jelent, hanem kalandot, veszélyt és játékot. De a New York-i Természettudományi Múzeum és a washingtoni Smithsonian még nem volt minden.

Az éjjeliőr újra felveszi egyenruháját és övére akasztja a tekintélynövelő nagy zseblámpát. A látogatók hazamennek, egy múzeum bezárt: kezdődhet az új kaland!

Éjszaka a múzeumban

Fenegyerek (Son of a Gun) - A 19 éves JR (Brenton Thwaites) belekóstol a kegyetlen börtönélet valóságába, amikor egy kisebb bűncselekmény miatt hűvösre vágják. Nehéz bent megmaradni védelem nélkül, de a magányos srácot hamarosan Brendan Lynch (Ewan McGregor), Ausztrália leghírhedtebb bűnözője veszi a szárnyai alá. Ennek viszont ára van: JR-nek a szabadulását követően segítenie kell kívülről Brendan szökésében. JR kötélnek áll és az első rablásnál beszáll a buliba védelmezője mellett. A több milliót érő aranyrudak közelségében azonban halálos macska-egér játék veszi kezdetét, melyben nincs már helye az illúzióknak és el kell dönteni, ki kivel van.



Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

A Grand Mallban csütörtökön két teljes árú jegy mellé egy adag popcornt kapsz ajándékba! Minden hétfőn, ha egy teljes árú jegyet veszel, egy jegyet ajándékba kapsz.

Kiállítás


Leonte Gabriella grafikáit láthatjuk az Art Caffében. A tárlatról bővebben itt olvashatsz.

A Nomanid Productions által szervezett Pho-T0ne fotókiállítás-sorozat újabb tárlatát nyitották meg Miracles of Iceland címmel az Old Place Pubban. Mihály Zoltán szatmári fotós csodálatos tájképeivel ismerkedhetünk meg ebben, amelyek - mint azt a cím is mutatja - Izland varázslatos vidékeit mutatják be. Részletek itt.

December 9-én nyílt meg Szodoray Parádi Hajnalka kiállítása a Képzőművészeti Múzeumban. Az elsősorban szobrászként ismert művész a tárlatban a szobrok mellett grafikáit és festményeit is a nagyközönség elé tárja. Részletek itt.


Beatles-dalok a G. M. Zamfirescu Művelődési Házban


Három színész és egy zenész - ennyi kell egy fergeteges hangulatú Beatles koncerthez Szatmárnémetiben. Az örökzöld fenyőfa alá pedig idén örökzöld slágerek kerülnek, ugyanis december 26-án előbb 19, majd 21 órai kezdettel a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ előadótermében ad koncertet a szatmári Beatles emlékzenekar. Részletek itt.


Előszilveszteri éjszakai fürdőzés az Aquastarban


Szombaton, december 27-én újra éjszakai fürdőzést tartanak a szatmáriak kedvenc gyógy- és élményfürdőjében, az Aquastarban. Részletek itt.

Buli a Revel Klubban


Ezen a hétvégén is remek buli lesz a Revelben! Szombaton irány a szatmári és környékbéli fiatalok egyik kedvenc szórakozóhelye, a Revel klub!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: