2013-12-23 13:31:23• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló december 29-ig

Új filmek, színdarabok, érdekes előadások és koncertek december 29-ig.

December 26-tól a Grand Mall Cinemában


Jégvarázs (Frozen) - Amikor egy gonosz varázslatnak köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik, Anna, a félelmet nem ismerő optimista összeáll az extrém hegyi emberrel, Kristoffal és az ő hűséges rénszarvasával, Sven-nel, hogy közösen megtalálják Anna testvérét, Elsát, a Hókirálynőt és véget vessenek fagyos varázslatának. Az Everesthez hasonlítható körülmények közt, titokzatos trollokkal és a lenyűgöző és igazán vicces Olaf nevű hóemberrel is találkoznak. Annának és Kristoffnak mágikus kalandokkal kísért útjukon a természet erőivel kell dacolniuk, hogy megmentsék a királyságot a teljes pusztulástól.

Filmek december 27-től a moziban:

47 Ronin - Ez a nagyszabású, 3D-s fantasy-kalandfilm az egyik legrégibb ősi japán történet alapján készült. Keanu Reeves alakítja Kait, a számkivetettet, aki csatlakozik Oishihez, a 47 ronin vezetőjéhez. Együtt akarnak bosszút állni az álnok nagyúron, aki megölte gazdájukat és kitiltotta földjéről a szamurájokat. Hogy szülőföldjük becsületét visszaállítsák, a harcosok olyan küldetésbe kezdenek, melynek viszontagságai az egyszerű harcosokat elpusztítanák. A látványos film oly módon kelti életre a lenyűgöző tájakat és a hatalmas csatákat, ahogy azt még ebben a műfajban sosem láthattuk.

Walter Mitty titkos élete (The Secret Life of Walter Mitty) - Ha az álmaid nem válnak valóra, akkor vagy az álmokban van a hiba vagy benned. Walter Mitty (Ben Stiller) például nem panaszkodhat, ha fantáziálásról van szó. Az ő fejében folyamatosan pereg egy film, amelynek ő a hőse. Civilben fotóriporter, de fejben volt már szuperkém, szuperhős és szuperhősszerelmes is.

Egy nap azonban felbukkan az életében az igazi kaland. Egy elveszett negatív nyomában járva, mindennapjai kizökkennek a szokásos kerékvágásból: az ő fejében azonban még mindig másfajta izgalmak kergetik egymást.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Színház


A Harag György színtársulat decemberi műsorterve

30-án, hétfőn 18 órakor - Fekete Péter - bemutató - bérletszünet

31-én, kedden 18 órakor - Fekete Péter -szilveszteri előadás - bérletszünet

A színház a műsorváltoztatás jogát fenntartja!


Kiállítás


A Téli fesztivál címet viselő tárlatnak már hagyománya van az egyesület képzőművészei körében, hiszen ezt a csoportos tárlatot minden évben megszervezik. A kiállítás ingyenesen látogatható és a tervek szerint 2014 március 19-ig fog nyitva tartani. További információk itt.

Nemrég nyílt meg és február 5-ig tart nyitva a Szatmári Alkotóház Képzőművészek Egyesülete által szervezett kiállítás, amelyen öt alkotó mutatja be az elmúlt időszak termését. A nagybányai Deák János vízfestményeket, a szatmári művészek közül pedig Dan Gheorghe olajfestményeket, Keresztesi Monica grafikákat és olajfestményeket, Koter László fafaragásokat, Tillinger István pedig grafikákat tár a közönség elé. További információk itt.

Éjszakai fürdőzés az Aquastarban

"Óévbúcsúztató és újévköszöntő éjszakai fürdőzés lesz az Aquastarban szombaton, december 28-án. Az aláfestő-zene igazi szilveszteri házibuli-hangulatot idéz majd - retro slágerek keverednek majd napjaink legjobb zenéivel. Újra itt lesz Mátészalkáról Sanyi bacsi, a szatmáriak körében igen népszerű szaunamester, aki szaunaszeánszt fog tartani. Program: szombaton december 28-án 22:15-től 2:30-ig.

Éjszakai fürdőzés az Aquastarban

Az Aquastar aquapark ünnepi nyitvatartása


A nyírbátori Sárkány Fürdő ünnepi nyitvatartása


Az órarend magyarországi idő szerint íródott:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: