2015-12-22 10:44:34• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló december 28-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

December 25-től a Grand Mall Cinemában


Snoopy és Charlie Brown - A Peanuts film - Charlie Brown, a világ talán legismertebb, legkerekebb fejű lúzere, a kisiskolás, akinek soha, semmi sem sikerül, belevág élete legnagyobb, legkockázatosabb vállalkozásába: meg akarja szólítani az osztályukba érkezett új lányt. Próbálkozását izgalmas és fordulatos kalandok kísérik: osztálybuli, táncverseny, jéghoki, a Háború és béke egy különösen vastag változata, valamint egy titokzatos módon tökéletesre sikerült dolgozat is része a hajmeresztő történetnek - miközben Charlie kutyája, Snoopy légi csatába keveredik ősi ellenségével, minden pilóták legveszélyesebbikével, a Vörös Báróval.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Színház


A Harag György Társulat decemberi műsorterve:

- 30-án, szerdán, 19:00 órakor - MÁGNÁS MISKA - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti, nagyterem, bemutató - bérletszünet

- 31-én, csütörtökön, 18:00 órakor - MÁGNÁS MISKA - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti, nagyterem - szilveszteri előadás - bérletszünet


Kiállítás


A Pho-T0ne kiállítássorozatban, az Old Place-ben ez alkalommal Ciprian Jula mutatja be az Olaszországban készített fotóit a "Bella Italia" című tárlatában.

A Szatmár Megyei Múzeum képzőművészeti részlegén Z. Erdei Anna grafikusművész és Zagyva László szobrászművész közös tárlata. Részletek itt.

A Szatmár Megyei Tanács képzőművészeti galériájában látható a Téli Szalon címet viselő tárlat, amelyen a Szatmári Képzőművészek Egyesületének számos tagja mutatja meg legfrissebb munkáit. Részletek itt.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal galériájában festészeti és szobrászati kiállítás látható. Részletek itt.


Beatles Forever Karácsony


Újra összeáll a szatmári Beatles emlékzenekar, a tavalyi nagy sikerű karácsonyi koncertjük sikerétől felbuzdulva idén is karácsonyi koncertet tartanak. Nagy Csongor Zsolt, Péter Attila Zsolt, Rappert-Vencz Gábor és Cserey Csaba december 26-án 19 órától várja a beatzene kedvelőit a Szakszervezetek Művelődési Házának nagytermébe. Jegyek a G. M. Zamfirescu Kulturális Központbanban kaphatók elővételben 15 lejért. Egy belépő ára a helyszínen 20 lej lesz.

Éjszakai fürdőzés az Aquastarban


A karácsonyi ünnepi hangulatban sem hagyja cserben az Aquastar az éjszakai fürdőzések szerelmeseit! Szombaton, december 26-án ugyanis egy újabb, különleges, a karácsony miatt talán kicsit meghittebb hangulatú éjszakai fürdőzést tartanak 22 órai kezdettel. A rendezvény a szokásoknak megfelelően éjszaka 2 óráig fog tartani. Részletek itt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: