2015-12-15 12:31:35• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló december 21-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

December 18-tól a Grand Mall Cinemában


Star Wars: Az ébredő Erő (Star Wars: Episode VII - The Force Awakens) - Idén a Lucasfilm és a rendező J.J. Abrams együtt kalauzolják el a nézőket egy messzi-messzi galaxisba.

A Csillagok háborúja VI: A jedi visszatér cselekménye után 30 évvel járunk (YU 34), az Új Köztártaság idejében. Az Első Rend jelent meg és háborúzott a Galaktikus Birodalom maradványaival, melynek vezetője Supreme Leader Snoke és tanítványa, Kylo Ren, aki sajátos fénykardjával a Galaxis egy részét elfoglalta a (Hux tábornokkal) Starkiller bázisról vezetve seregét.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Filharmónia


 

Csütörtökön, december 17-én 18.30-tól szimfonikus koncertet tartanak a Dinu Lipatti Filharmóniában. A zenekart Nikolas Waldvogel fogja vezényelni, a koncert szólistája Daniel Podlovschi hegedűművész lesz.


Színház


A Harag György Társulat műsorterve ide kattintva érhető el.


Kiállítás


A Pho-T0ne kiállítássorozatban, az Old Place-ben ez alkalommal Ciprian Jula mutatja be az Olaszországban készített fotóit a "Bella Italia" című tárlatában.

A Szatmár Megyei Múzeum képzőművészeti részlegén Z. Erdei Anna grafikusművész és Zagyva László szobrászművész közös tárlata. Részletek itt.

A Szatmár Megyei Tanács képzőművészeti galériájában látható a Téli Szalon címet viselő tárlat, amelyen a Szatmári Képzőművészek Egyesületének számos tagja mutatja meg legfrissebb munkáit. Részletek itt.


Lemezbemutató


Szerdán, december 16-án 19 órai kezdettel a Music'at-ben mutatja be új lemezét a TranSKlouD zenekar. A belépés díjtalan.


Városi gólyabál


Az rendezvény helyszínéül idén a szervezők a NOX Clubot választották, az esemény pedig december 18-án 20 órától veszi kezdetét. A gólyabál tematikája az "Utolsó éjszaka Las Vegasban" téma köré összpontosult. Egy belépő ára 5 lej. Részletek itt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: