2016-12-06 12:58:51• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló december 12-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Az Ankora Cinemában

 


 

Tiszta szívvel - Akció-vígjáték egy kerekesszékes bandáról, ahol két mozgássérült fiatal közeli barátságot köt egy vagány kerekesszékes bérgyilkossal. Így a maffia szolgálatába állnak. Sok vesztenivalójuk nincs a szereplőknek, bár ebben a kalandban semmi nem az, aminek látszik. Nincs határ fantázia és valóság között, miközben hőseink egyik tűzpárbajból vetődnek a másikba, megismerjük a kerekesszékben töltött midennapok kihívásait. Ezentúl még azt is átélhetjük, hogyan bocsát meg az apjának egy elhagyott fiú.

Szövetségesek (Allied) - A Szövetségesek Max Vatan hírszerzőtiszt története, akit 1942-ben Észak-Afrikában összehoz a sors a francia ellenálló Marianne Beausejourral egy veszélyes küldetés során, az ellenséges vonalak mögött. Amikor Londonban újra találkoznak, kapcsolatukra baljós árnyékként vetül a háború emberfeletti nyomása...




Filharmónia


Csütörtökön, december 8-án 18.30-tól a Dinu Lipatti Filharmónia előadótermében szimfonikus koncertet tartanak. A zenekart Horváth József fogja vezényelni, a szólista pedig Radu Dunca hegedűművész lesz.


Kiállítás


A Szatmári Képzőművészek Egyesülete szervezésében csütörtökön, 2016. december 8-án, 16 órakor nyílik a Téli Szalon nevet viselő képzőművészeti kiállítás, amelynek helyszíne a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal Képzőművészeti Galériája lesz. Kiállítanak az egyesület tagjai.

Nyíri Zoltán festőművész alkotásaiból látható kiálítás az új városközpontban található Képzőművészeti Galériában.

Jótékonysági koncert


Harmadik éve szervez jótékonysági előadást a szatmárnémeti Be Active Egyesület a polgármesteri hivatal és a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ támogatásával. A helyszín idén a Szakszervezetek Művelődési Házának nagyterme lesz, a dátum pedig december 7. Az előadás 19 órakor veszi kezdetét, a belépő pedig 15 lejbe, illetve további egy kilogramm tartós élelembe fog kerülni. Részletek itt.


Christmas Jazz


December 9-én 19 órától a Dinu Lipatti Filharmóniában tartják a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ szervezésében a Christmas Jazz elnevezésű mini dzsesszfesztivált. Ezen fellép Harry Tavitian és Cserey Csaba, valamint a Falusi Mariannal kiegészült Horgas Eszter Trió. A belépés ingyenes.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: