2018-08-09 07:51:21• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló augusztus 12-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

 

Mozi


Mission: Impossible – Utóhatás / Mission: Impossible – Fallout/ - A legjobb szándékok is visszaüthetnek később… A nagysikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) néhány ismerős szövetségessel (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után… Henry Cavill, Angela Bassett és Vanessa Kirby is csatlakoztak a szereplőgárdához, a rendezés pedig újfent Christopher McQuarrie érdeme. 
 

Barátom, Róbert Gida /Christopher Robin/ - A Disney szívmelengető élőszereplős kalandjából kiderül, hogy a kisfiúnak, aki számos meghökkentő kalandnak volt részese a Százholdas Pagonyban eleven és imádnivaló plüssállatai társaságában, felnőttként kisiklott az élete. Gyerekkori barátai ezért most megelevenednek és Róbert Gida segítségére sietnek, emlékeztetvén őt, hogy a szerető és játékos fiúcska még mindig ott lakozik benne.

Felnőttként Róbert Gida, azaz Christopher Robin a munkájában túlterhelt és nem is fizetik meg kellőképpen, jövője pedig bizonytalan. Állása miatt feleségére és kislányára alig jut ideje; régen elfeledte derűs gyermekkorát, amit mézszerető, csacsi öreg medvéjével és társaival töltött. Aztán egyszer csak, kissé meggyötörten a sok-sok évnyi ölelgetéstől és játszadozástól, Micimackó ismét feltűnik életében. Megújítják barátságukat, s Christopher felidézi csodákkal és fantáziával telt ifjúkorát, amikor a semmi volt a legjobb dolog, amit csinálhatott. Egy szerencsétlen fordulatot követően, melynek Róbert Gida aktatáskája az elszenvedő alanya, Micimackó és a többiek, úgymint Malacka, Füles és Tigris, az erdőből egyenesen Londonba indulnak, hogy visszajuttassák barátjuk pótolhatatlan holmijait… mert a barátokra mindig lehet számítani. 


 

Fesztivál


Sörfesztivál


Javában tombol a nyár, a már-már elviselhetetlen hőséget pedig sokan enyhítik egy korsó hideg sörrel. De mi lenne, ha sokak kedvenc habos itala nem külföldről vagy nem az ország másik végéből érkezne poharunkba, hanem egyenesen a szatmári sörgyárból?

Pénteken és szombaton bárki megkóstolhatja a városunkban készülő nedűket, ugyanis augusztus 10–11-én a szatmári söröké lesz a főszerep, s főképp a város első kézműves sörének jut majd a rivaldafény az Október 25. téren. Bővebb programleírást az alábbi linkre kattintva találhatsz! 



Kiállítás


A Szatmár Megyei Tanács, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a Fülöp Sándor Alapítvány, valamint a Szatmári Képzőművészek Egyesülete szeretettel várja az érdeklődőket augusztus 9-én, csütörtökön 16.00 órakor a Fülöp Sándor magyar festőművész tiszteletére rendezett emlékkiállítás megnyitójára, melyet a Szatmár Megyei Tanács Képzőművészeti Galériájában tartanak.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: